Facebook Pixel Μαρσέιγ - Γαλατάσαραϊ: Ελληνικός... δάκτυλος τα επεισόδια οπαδών Γαλατά και Μαρσέιγ - Προκλητικές δηλώσεις Τερίμ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 19:22:00

Ελληνικός... δάκτυλος τα επεισόδια οπαδών Γαλατά και Μαρσέιγ - Προκλητικές δηλώσεις Τερίμ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ελληνικός... δάκτυλος τα επεισόδια οπαδών Γαλατά και Μαρσέιγ - Προκλητικές δηλώσεις Τερίμ (ΦΩΤΟ)

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός της Τσιμ Μπομ για τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του Βελοντρόμ μεταξύ των Γάλλων και των Τούρκων οπαδών το βράδυ της Πέμπτης (30/9) στην αναμέτρηση για τους ομίλους του Europa League στη Μασσαλία. 

Μαρσέιγ - Γαλατάσαραϊ: Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (30/9) στην αναμέτρηση για τους ομίλους του Europa League, στο Βελοντρόμ, όπου οι Φωκαείς αντιμετώπιζαν την Τσιμ Μπομ, με τις εικόνες να έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου και την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και τις δύο ομάδες να... φλερτάρουν με βαριές καμπάνες.

Μάλιστα ο τεχνικός των Τούρκων, Φατίχ Τερίμ, ανέφερε πως για τα όσα συνέβησαν έφταιγαν σημαίες της... Ελλάδας και της Αρμενίας που είχαν οι οπαδοί των γηπεδούχων. "Είναι λογικό οι οπαδοί μας να προκληθούν όταν βλέπουν στην αντίπαλη εξέδρα να βγαίνουν σημαίες της Ελλάδας και της Αρμενίας. Τους ζήτησα να ηρεμήσουν και το έκαναν, είμαι ευγνώμων γι' αυτό, αλλά επαναλαμβάνω ήταν πολύ λογική η αντίδραση τους", είπε για όσα έγιναν στο Μαρσέιγ - Γαλατάσαραϊ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags