Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι το "αφεντικό" στον ΠΑΟΚ - "Δεν έχει πάρει τεχνικό διευθυντή γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 19:36:00

Αυτός είναι το "αφεντικό" στον ΠΑΟΚ - "Δεν έχει πάρει τεχνικό διευθυντή γιατί..."

Sportdog Team
Αυτός είναι το "αφεντικό" στον ΠΑΟΚ - "Δεν έχει πάρει τεχνικό διευθυντή γιατί..."

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έσωσε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης όπου αναφέρθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά και στην κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο ενόψει του αγώνα του με τον ΟΦΗ στην Super League.

Θανάσης Κολιτσιδάκης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ και αναφέρθηκε τόσο στις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, όσο και στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς για τη Super League.

"Νομίζω ότι ακόμα οι ομάδες ψάχνονται, δεν έχουν βρει αυτό που πιστεύω μπορούν να παίξουν, σίγουρα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για τις δύο ομάδες, Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δεν έχει χάσει ακόμη και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με 0-3 στην πλάτη κατάφερε και το γύρισε. Βέβαια, το περίεργο είναι πως δέχτηκε τρία γκολ με δέκα παίκτες η ΑΕΚ. Ήταν ένα πρόβλημα αυτό για την ομάδα.

Πιστεύω ότι φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, αν παίξει αυτό που μπορεί νομίζω ότι ο Δικέφαλος θα πάρει την νίκη επί του ΟΦΗ. Είναι πιο έτοιμη ομάδα, έχει παίξει πιο πολλά παιχνίδια, έχει καλύτερες μονάδες αλλά σίγουρα μέσα στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ παρουσιάζεται παρά πολύ δυνατός.

«Αυτό που μου αρέσει στον ΠΑΟΚ, είναι ότι παρουσιάζεται πολύ συμπαγής, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, μια ομάδα που έχει πολλές προσωπικότητες παικτών και πιστεύω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι ότι έχει κενά διαστήματα, τα οποία τα εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοι και μπορεί να το πληρώσει κάποια στιγμή. Νομίζω, ότι αυτό οφείλεται στην συγκέντρωση αλλά και ότι δεν είναι 100% έτοιμη η ομάδα. Δεν είναι πολλά αλλά πάλι διακρίνονται.»

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα του προπονητή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτό που δείχνει είναι απόλυτα θετικό στο αγωνιστικό κομμάτι. Αν δεν κάνω λάθος, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τεχνικό διευθυντή και νομίζω ότι είναι επιλογή του Λουτσέσκου. Πάντως, δείχνει ότι είναι 100% αφεντικό, παίρνει παίκτες που του πιστεύει και νομίζω ότι παίζουν και για αυτόν, όπως ο Μπίσεσβαρ. Αγοράζει παίκτες που ξέρει και για αυτό νομίζω έχει κάνει μια ομάδα πολύ δυνατή όπως και ο Πασχαλάκης", είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags