Facebook Pixel Γιώργος Μασούρας: Προκάλεσε... ντόρο στην Τουρκία ο Μασούρας - Οι ατάκες για τα... σιροπιαστά που έγιναν θέμα
| 2021-10-01 23:54:00

Προκάλεσε... ντόρο στην Τουρκία ο Μασούρας - Οι ατάκες για τα... σιροπιαστά που έγιναν θέμα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Προκάλεσε... ντόρο στην Τουρκία ο Μασούρας - Οι ατάκες για τα... σιροπιαστά που έγιναν θέμα (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού δεν ήταν τελικά πρωταγωνιστής μόνο στον αγωνιστικό χώρο του Σουκρού Σαράτσογλου, αλλά έγινε θέμα στα τουρκικά Μέσα για όσα είπε για τον... μπακλαβά.

Γιώργος Μασούρας: Μπορεί τις παραμονές του αγώνα με την Φενέρ ο πρωταγωνιστής να ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, μιας και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στα Καναρίνια, όμως ο Έλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που τράβηξε τα βλέμματα τόσο με όσα έκανε εντός αγωνιστικού χώρου, με τα δύο γκολ του, αλλά και όσα είπε για τα... σιροπιαστά στις δηλώσεις του.

Τα λεγόμενα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν πρώτο θέμα σε πολλά Μέσα της Τουρκίας, καθώς πολλοί την θεώρησαν μία πολύ έξυπνη απάντηση από έναν ποδοσφαιριστή που έπιασε... κορόιδο την Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (30/9).

Βέβαια εκτός από την αίσθηση που έκανε ο Γιώργος Μασούρας μεγάλη αναφορά έγινε και στο... ματ που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στον Βίτορ Περέιρα κάτι που οδήγησε στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags