Facebook Pixel Ουνιόν Βερολίνου: Ανατριχίλα! Ισραηλινοί καταγγέλλουν πως δέχθηκαν αντισημιτικά σχόλια από οπαδούς της Ουνιόν
| 2021-10-01 21:56:00

Ανατριχίλα! Ισραηλινοί καταγγέλλουν πως δέχθηκαν αντισημιτικά σχόλια από οπαδούς της Ουνιόν

Sportdog Team
Ανατριχίλα! Ισραηλινοί καταγγέλλουν πως δέχθηκαν αντισημιτικά σχόλια από οπαδούς της Ουνιόν

Σοκάρουν τους πάντες τα όσα καταγγέλλουν οι οι οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα, αναφέροντας πως δέχθηκαν αντισημιτικά σχόλια από τους Γερμανούς για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9) στο Conference League.

Ουνιόν Βερολίνου: Πολύ σοβαρά φαίνεται ότι είναι τα όσα έγιναν στις εξέδρες της αναμέτρησης της γερμανικής ομάδας με την Μακάμπι Χάιφα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League, μιας και μπορεί στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα να ήταν άψογα, όμως οι Ισραηλινοί καταγγέλλουν πως στις εξέδρες δέχθηκα πολλά αντισημιτικά σχόλια από την πλευρά των γηπεδούχων.

Μάλιστα αναφέρεται πως μερίδα οπαδών της Ουνιόν προσπάθησαν να κάψουν σημαία του Ισραήλ, μπροστά στην αντίπαλη εξέδρα, με την τοπική αστυνομία να παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή και να σταματά την απόπειρα πριν γίνει πράξη.

"Αυτή η συμπεριφορά είναι ντροπιαστική και απαράδεκτη. Απολογούμαστε προς τους οπαδούς της Μακάμπι και γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο αντισημιτισμός υπάρχει ακόμα ριζωμένος στην κοινωνία μας. Θα συνδράμουμε με τη σειρά μας στις έρευνες της αστυνομίας για να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν", ανέφερε ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου, Ντιρκ Ζίνγκλερ καταδικάζοντας τις ενέργειες αυτές.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags