Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Στην αντεπίθεση ο Κούμαν - Ρίχνει τις ευθύνες στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα - "Αν είχαμε λεφτά..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 23:36:00

Στην αντεπίθεση ο Κούμαν - Ρίχνει τις ευθύνες στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα - "Αν είχαμε λεφτά..."

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Κούμαν - Ρίχνει τις ευθύνες στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα - "Αν είχαμε λεφτά..."

Ο Ολλανδός τεχνικός των Καταλανών μίλησε στον Τύπο για το μέλλον του στον σύλλογο με εκείνον να... γυρνάει την κουβέντα, να βγαίνει στην αντεπίθεση και να αναφέρεται στην οικονομική πολιτική της ομάδας.

Μπαρτσελόνα: Τεράστια είναι πλέον η κουβέντα που γίνεται στην Βαρκελώνη σχετικά με το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο των Μπλαουγκράνα, με τον ίδιο στις δηλώσεις του να ρίχνει τα... καρφιά του προς την διοίκηση του συλλόγου σχετικά με την οικονομική πολιτική.

Για το μέλλον του και αν μιλάει με τον πρόεδρο Λαπόρτα: "Κουράστηκα να υπερασπίζομαι συνέχεια τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει νόημα. Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές. Οσον αφορά τη σχέση μου με τον Λαπόρτα δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση".

Για το ρόστερ: "Θα είναι το ίδιο και σε τρεις μήνες από τώρα. Εχουμε μερικούς τραυματισμούς. Πάντα μιλάμε για το σύστημα που παίζουμε αλλά δεν είναι αυτό. Αν δεν έχουμε εξτρέμ, τότε αναγκαζόμαστε να παίζουμε με φουλ μπακ χαφ".

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση: "Αν είχα χρήματα, θα είχα τον Μέσι ακόμα μαζί μου. Οπως επίσης θα είχα κι άλλους παίκτες για να παίξω το σύστημα που θέλω. Οταν όμως δεν έχεις τους παίκτες, τότε πρέπει να προετοιμάζεις την ομάδα σου σε κάθε ματς με αυτούς που έχεις.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλος προπονητής να τα πάει καλύτερα στην Μπαρτσελόνα. Ο Τύπος δεν βοηθάει με την κριτική του".

Για το ποια είναι η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή του στην Μπαρτσελόνα: "Με αυτή την ερώτηση με θεωρείται ήδη εκτός ομάδας. Να ξέρετε ότι δεν μου έχουν πει τίποτα, αλλά έχω μάτια κι αυτιά. Οπως και να ‘χει θα σας πω ότι η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν υπέγραψα στον σύλλογο και η χειρότερη μου είναι όταν έφυγε ο Μέσι", είπε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags