Facebook Pixel Άρης: Νοσοκομείο ο Άρης - Χωρίς πέντε η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 20:46:00

Νοσοκομείο ο Άρης - Χωρίς πέντε η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Sportdog Team
Νοσοκομείο ο Άρης - Χωρίς πέντε η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Πολλοί είναι οι πονοκέφαλοι του Άκη Μάντζιου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (2/10) με την Ελαφρά Ταξιαρχία μιας και θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Άρης: Κανένας από τους πέντε τραυματίες των Κίτρινων δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, με αποτέλεσμα η ομάδα να ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο (2/10) χωρίς τους ι Γκάμα, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και ο Ιτούρμπε, ενώ σε υπάρχει η επιστροφή του Λούμορ.

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (02/10) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Ντένις, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Καμαρά, Μπράμπετς, Ντιαγέ, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Αλί, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Χαίροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags