Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Τον θέλει η Μπενφίκα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-02 09:35:00

"Μπαμ" στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - Δεν χρειάζεται να ξαναπαίξει ποτέ - Δώρο στον Μαρινάκη

Sportdog Team
"Μπαμ" στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - Δεν χρειάζεται να ξαναπαίξει ποτέ - Δώρο στον Μαρινάκη

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Λιμάνι με τον Σεμέδο, δεδομένου ότι ναι μεν έχει βρεθεί εκτός ομάδας λόγω της παρουσίας του στα καλοκαιρινά προκριματικά του κλαμπ, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν προβληματίζει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Τον θέλει η Μπενφίκα!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Λιμάνι με τον Σεμέδο, δεδομένου ότι ναι μεν έχει βρεθεί εκτός ομάδας λόγω τής παρουσίας του στα καλοκαιρινά προκριματικά του κλαμπ, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν προβληματίζει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον!

Γιατί ένας σύλλογος που γνωρίζει τον παίκτη, προφανώς και δεν θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι έχει μείνεις εκτός προπονήσεων ομάδας για δύο, τρεις, τέσσερις μήνες!

Τυπικά, δηλαδή, ακόμα κι αν ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν ξαναβρεθεί σε προπόνηση ή αγώνα της ομάδας (εδώ να πούμε ότι λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα τον δούμε ξανά στου Ρέντη), ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα έχει προτάσεις για την παραχώρησή του τον Γενάρη.

Προφανώς όχι στην τιμή που θέλει η ομάδα, αλλά ενδιαφέρον θα υπάρχει.

Ήδη η Live Sport αναφέρει σήμερα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα, ενδεικτικό του ότι ναι μεν τσαλακώθηκε η εικόνα του, αλλά κανείς δεν παραγνωρίζει την αξία του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags