Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Οι τελευταίες πληροφορίες για Ολυμπιακό - Αυτή θα είναι η 11αδα - Έκπληξη με τον αντι-Ονιεκούρου
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 17:10:00

Οι τελευταίες πληροφορίες για Ολυμπιακό - Αυτή θα είναι η 11αδα - Έκπληξη με τον αντι-Ονιεκούρου

Sportdog Team
Οι τελευταίες πληροφορίες για Ολυμπιακό - Αυτή θα είναι η 11αδα - Έκπληξη με τον αντι-Ονιεκούρου

Δύο σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ. Ο Νίκος Κώτσης μίλησε στον ΟVER FM για το επικείμενο ντέρμπι αλλά και την 11αδα, με την οποία αναμένεται, να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός 

Ο ρεπόρτερ του Oλυμπιακού Νίκος Κώτσης μίλησε Over FM. Αρχικά ανέφερε πως στο ντέρμπι το παρόν, θα δώσει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα τιμηθεί από τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο θα βρεθεί και ο Λάγιος Ντέταρι, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από εχθές στα πλαίσια φιλικού αγώνα μεταξύ επίλεκτων παλαίμαχων Ούγγρων απέναντι στου παλαίμαχους της ΑΕΚ. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικούς λόγους. Να υπενθυμίσουμε πως ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού ζήτησε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων αποδέχτηκε το αίτημα του όπως και όλης της 30 μελής ουγγρικής αποστολής.

Στην συνέχεια ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Νίκος Κώτσης, ανέφερε πως η ουσία του παιχνιδιού είναι οι «ερυθρόλευκοι», να πάρουν το σημερινό ντέρμπι. Παρόλο που έχει θα έχει αλλαγές στο βασικό σχήμα με Ονιεκούρου και Εμβιλά, να είναι τραυματίες έχοντας θλάσεις. Όσον αφορά την υπόθεση του δεύτερου αναμένεται να χάσει και το παιχνίδι με της Νιγηρίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τις τελευταίες ημέρες πάλεψε πάρα πολύ για να βρεθεί στο βασικό σχήμα αλλά η πίεση επέφερε θλάση.

Την θέση του Ονιεκούρου αναμένεται να πάρει ο Βαλμπουενά. Παράλληλα στην θέση του δεξιού μπακ θα πάρει ο Λάλα, ο οποίος έχει κλείνει σήμερα τα 30 του χρόνια. Δεν αναμένονται πολλές απουσίες σε σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Την θέση του τερματοφύλακα θα αγωνιστεί ο Βατσλίκ. Ενώ στην μεσαία γραμμή Μπουχαλάκης, Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά κα Μασούρας δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν.

Ιδιαίτερα για τον Μασούρα ο τραυματισμός του στον προσαγωγό του έκανε καλό, καθώς τον ξεκούρασε σωματικά και ψυχικά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει πάνω από 130 παιχνίδια αγωνιστικής διάρκειας μαζί με την Εθνική Ελλάδας.  Στην αμυντική γραμμή το παρόν θα δώσουν το παρόν και οι Ρέαμπτσουκ και Παπασταθόπουλος. Όσον αφορά την επίθεση υπάρχει το δίλημμα μεταξύ του Ελ Αραμπί και του Τικίνιο. Ο Ελ Αραμπί ωστόσο βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα κάνει εκπλήξεις με δυο επιθετικούς καθώς έχει δει πως το δίδυμο δεν έχε βρει ακόμα την χημεία του. Πέρσυ το σύστημα αυτό δεν απέδωσε καθόλου.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags