Facebook Pixel Premier League: Επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα η Τότεναμ - "Τσίμπησε" στις καθυστερήσεις η Μπρέντφορντ (vids)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 19:04:00

Επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα η Τότεναμ - "Τσίμπησε" στις καθυστερήσεις η Μπρέντφορντ (vids)

Sportdog Team
Επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα η Τότεναμ - "Τσίμπησε" στις καθυστερήσεις η Μπρέντφορντ (vids)

Μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα οι Πετεινοί με δύο ασίστ του Σον νίκησαν με 2-1 την Άστον Βίλα, την ίδια στιγμή που η Μπρέντφορντ με γκολ στις καθυστερήσεις πέρασαν από την έδρα της Γουεστ Χαμ με το ίδιο σκορ, ενώ η Λέστερ πέταξε το προβάδισμα δύο τερμάτων και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας.

Premier League: Μετά από ένα μήνα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Τότεναμ, έχοντας πρωταγωνιστή τον Σον που έβγαλε δύο ασίστ, κέρδισε με 2-1 την Άστον Βίλα. Το πρώτο τέρμα για τους Πετεινούς ήρθε με τον Χόινμπιεργκ από πάσα του Κορεάτη, όμως οι Χωριάτες λίγο αργότερα ισοφάρισαν με τον Γουότικινς. Τη νίκη στους Λονδρέζους έδωσε ο Λούκας Μόουρα μετά από νέα ασίστ του Σον, κάτι που έκανε την ομάδα του να φτάσει στους 12 βαθμούς μετά από εφτά αγωνιστικές.

Την ίδια στιγμή η Μπρέντφορντ συνέχισε την εκπληκτική της πορεία καθώς πέρασε και από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 1-2. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 20' ο Μ' Μπεμό και παρά την ισοφάριση στο 80' για τα Σφυριά με τον Μπόουεν, οι Σφήκες... τσίμπησαν ξανά στο 90+4' με Γουίσα φτάνοντας στους 12 πόντους.

Στον άλλο αγώνα η Λέστερ προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα του Ιεανάτσο και Βάρντι, όμως η Κρίσταλ Πάλας αντέδρασε και με τέρματα των Ολίσε και Σλουπ στο δεύτερο μέρος έκανε το τελικό 2-2.

Δείτε τα highlights των αγώνων της Premier League
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags