Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξύπνησαν τα φαντάσματα του Γεντί Κουλέ! Ποιός Τσούμπερ; Αυτός έδωσε τη νίκη
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 19:16:00

Ξύπνησαν τα φαντάσματα του Γεντί Κουλέ! Ποιός Τσούμπερ; Αυτός έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξύπνησαν τα φαντάσματα του Γεντί Κουλέ! Ποιός Τσούμπερ; Αυτός έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ

Η Ένωση πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Αγρίνιο με τρεις διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν, αλλά ένας ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα.

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο! Αυτό δεν σημαίνει, ότι η ηρεμία επήλθε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, μιας και η επικράτηση των κιτρινόμαυρων ήταν αγχωτική.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία και του Όγκνιεν Βράνιες! Θετικό στοιχείο, ότι έβαλε δύο γκολ στο 13' και στο 26' (με διαφορά 13 λεπτών) με κεφαλιές! Το τρίτο γκολ που σημείωσε ο Τσούμπερ στο 83' προήλθε από ριμπάουντ του Ελβετού ύστερα από απόκρουση του Μελίσσα σε σουτ του Ανσαριφάρντ.

Και αν ο Τσούμπερ καθάρισε τη νίκη για την ΑΕΚ σε εκείνο το χρονικό σημείο, τί να πει και ο Στάνκοβιτς που πέντε λεπτά νωρίτερα έκανε την καθοριστικότερη απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Κορνέλιους. Αν σε εκείνο το χρονικό σημείο γινόταν το 2-2, καταλαβαίνετε, ότι θα ξυπνούσαν τα φαντάσματα του Γεντί Κουλέ...

Γι'αυτό το Sportdog στο Match Report έδωσε το βραβείο του MVP στον Αυστριακό τερματοφύλακα.

Η απόδοση του γκολκίπερ της ΑΕΚ ήταν καταλυτική καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Ο Στάνκοβιτς έκανε 6 αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο και διατήρησε το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός πίεσε και κατάφερε να μειώσει με τον Βέργο, ο οποίος δέχτηκε ασίστ από έναν πρώην κιτρινόμαυρο, τον Έλντερ Μπαρμπόσα που αντικατέστησε τον Μεντόσα. Ήταν η μοναδική στιγμή που ο Στάνκοβιτς δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας είχε ευθύνη στο 3-3 με τον ΟΦΗ, ενώ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ η τοποθέτηση του στο γκολ του Μπίσεσβαρ δεν ήταν η ιδανική.

Η συμβολή του όμως στη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο ήταν καθοριστική! Ο Στάνκοβιτς ανεβαίνει και αυτό είναι ένα εξίσου θετικό στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε από την αναμέτρηση. 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags