Facebook Pixel Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα γκέλα της Ρεάλ μετά τη Σερίφ - Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και... γκρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 20:33:00

Νέα γκέλα της Ρεάλ μετά τη Σερίφ - Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και... γκρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα γκέλα της Ρεάλ μετά τη Σερίφ - Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και... γκρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες μέρες μετά το σοκ με την ήττα των Μαδριλένων από τους Μολδαβούς στο Champions League ήρθε νέα γκέλα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα μιας και ηττήθηκε από την Εσπανιόλ με 2-1 στην Βαρκελώνη.

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο σοκ για τους Μαδριλένους καθώς μετά την ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ και την ήττα από την Σερίφ έχασαν και από τους Καταλανούς με 2-1 στο Κορνεγιά ελ Πρατ, σταματώντας το αήττητο 18 αγώνων εκτός έδρας με τα... σύννεφα να πυκνώνουν. 

Στο πρώτο μέρος η Βασίλισσα ήταν τραγικοί με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα με τον Ραούλ ντε Τόμάς στο 17', με σουτ από την μικρή περιοχή. Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα δεν άλλαξαν και έτσι στο 61' ένα εκπληκτικό γκολ του Αλέις Βιδάλ έκανε το 2-0.

Ο Μπενζεμά θα είναι αυτός που θα μειώσει άμεσα στο σκορ, ενώ ένα τέρμα του Αζάρ στο 84' θα ακυρωθεί σωστά ως οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι θα γίνει... ροντέο, με τον Βιθέντε Μορένο να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις και στο 5ο λεπτό η Εσπανιόλ να παραχωρεί αχρείαστο κόρνερ, για το οποίο ανέβηκε και ο Τιμπό Κουρτουά, αλλά έστειλε άουτ ο Έντερ Μιλιτάο μην καταφέρνοντας να ισοφαρίσει για την Ρεάλ Μαδρίτης.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags