Facebook Pixel Super League: Ανάλυση Βαρούχα για το Ολυμπιακός-ΠΑΟ - Τι είπε για πτώση Τικίνιο, ακυρωθέν γκολ και διαιτητή!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 11:26:00

Ανάλυση Βαρούχα για το Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Τι είπε για πτώση Τικίνιο, ακυρωθέν γκολ και διαιτητή!

Sportdog Team
Ανάλυση Βαρούχα για το Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Τι είπε για πτώση Τικίνιο, ακυρωθέν γκολ και διαιτητή!

Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι των "αιωνίων" και όλης της αγωνιστικής της Super League, κάνοντας λόγο για πολύ καλή διαιτησία στο Φάληρο.

Super League: Πολύ καλή χαρακτήρισε τη διαιτησία του Σλοβένου Βίντσιτς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (0-0) ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής:

Βόλος-Αστέρας (Παπαπέτρου): 
«Στο 15’ ζητά πέναλτι ο Βόλος, για μια πτώση εντός περιοχής, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Σε μαρκάρισμα στον Πουρίτα επίσης δεν υπάρχει κάτι. Στο 43’ ζητά πέναλτι ο Αστέρας, ούτε εδώ υπάρχει πέναλτι. Σε ένα κόρνερ του Βόλου, η μπάλα χτυπά στον ώμο ενός παίκτη του Αστέρα που είναι γυρισμένος και φτάνει σε παίκτη του Βόλου που δημιουργεί το γκολ. Το γκολ έπρεπε να μετρήσει, δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί ο παίκτης στον οποίο εξοστρακίζεται η μπάλα είναι νεκρό σημείο. Ο Παπαπέτρου παρασύρθηκε από τον βοηθό που βιάστηκε να σηκώσει σημαία. Ο Ευαγγέλου ως VAR δεν μπορούσε να τοποθετηθεί, γιατί το σφύριγμα ήταν πιο νωρίς από το γκολ. Στο 83’ ζήτησε πέναλτι ο Αστέρας, δεν υπήρχε όμως παράβαση».



Άρης-Απόλλων (Διαμαντόπουλος): «Στο 6’ παίκτης του Απόλλωνα κάνει παρατεταμένο κράτημα αντιπάλου κι ο διαιτητής αφήνει το πλεονέκτημα. Όταν βγαίνει το πλεονέκτημα δεν δίνεις κάρτα. Στο 31’ ανατρέπεται παίκτης του Απόλλωνα εντός περιοχής από τον Μπράμπετς. Ήταν πέναλτι και ούτε το VAR ασχολήθηκε».

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (Τζοβάρας): «Σε μια διένεξη του Παπαδόπουλου με τον Περέα, ο πρώτος έκανε μια κωλοτούμπα λες και τον πυροβόλησαν. Δεν πρέπει να αντιδρούν έτσι οι παίκτες. Στο 87’ το γκολ που έβαλε ο ΠΑΣ είναι δύσκολη φάση, αλλά το γκολ ήταν κανονικό και σωστά με το VAR μέτρησε».

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (Τσακαλίδης): «Στο 32’ ο Γεωργακόπουλος σταμάτησε μια επίθεση της ΑΕΚ για οφσάιντ που δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει αποβολή στη φάση του μαρκαρίσματος του Μεντόσα στον Μάνταλο, πάει για την μπάλα με τις τάπες και φεύγει το πόδι του και πάει στο πόδι του αντιπάλου».

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (Σιδηρόπουλος): «Στο 60’ ζήτησε ένα πέναλτι για χέρι ο ΟΦΗ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα».

Ιωνικός-Λαμία (Γκορτσίλας): «Το χέρι του Ντάλσιο, αν δεν υπήρχε VAR, δεν θα δινόταν το πέναλτι; Ήταν καταφανέστατο πέναλτι. Στο 53’ σκοράρει η Λαμία, δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ και σωστά μέτρησε».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Βίντσιτς): «Ο Σλοβένος ήταν κοντά στις φάσεις και είχε μια καλή εξοικείωση με τους παίκτες. Σε μια πτώση του Τικίνιο εντός περιοχής δεν υπάρχει παράβαση, γιατί με το που ένιωσε ένα χέρι πάνω του, έπεσε κάτω. Στο 47’ υπάρχει ένα χέρι του Σάντσες, αλλά είναι ψηλά στον ώμο και σωστά δεν δίνεται κάτι. Στο 84’ ο Σισέ έχει κάνει επιθετικό φάουλ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Τικίνιο. Η διαιτησία του Βίντσιτς ήταν πάρα πολύ καλή. Οι άνθρωποι που άναψαν τα καπνογόνα έκαναν κακό στην ίδια την ομάδα τους. Οι καθυστερήσεις ήταν αυτές που έπρεπε να δοθούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags