Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατακάρες Νικολογιάννη: "Εφιαλτική βδομάδα για ΠΑΟ - Έλεγαν για εύκολη ήττα" - Τι είπε για Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 14:30:00

Ατακάρες Νικολογιάννη: "Εφιαλτική βδομάδα για ΠΑΟ - Έλεγαν για εύκολη ήττα" - Τι είπε για Μαρτίνς!

Sportdog Team
Ατακάρες Νικολογιάννη: "Εφιαλτική βδομάδα για ΠΑΟ - Έλεγαν για εύκολη ήττα" - Τι είπε για Μαρτίνς!

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε για το ντέρμπι στο Φάληρο και στάθηκε στο πόσο ψυχωμένη παρουσίασε την ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρά τα προβλήματα απουσιών που είχε.

Παναθηναϊκός: Στο… ρελαντί πήρε χθες την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας και τις μεγάλες δυσκολίες της προετοιμασίας για το ντέρμπι.

«Η εβδομάδα που έζησε ο οργανισμός Παναθηναϊκός ήταν εφιαλτική. Έχασε τέσσερις παίκτες, ειδικά ο ένας ήταν κομβικός, και αναφέρομαι στον Ιωαννίδη, λίγο πριν από ένα ντέρμπι. Ο Γιοβάνοβιτς δεν ήξερε τι θα του ξημερώσει και έκανε κάποια πλάνα που δεν γνώριζε αν θα μπορεί να τα εφαρμόσει την Κυριακή.

Σχεδόν όλοι έλεγαν για μια εύκολη ήττα του Παναθηναϊκού. Είδαμε μια ομάδα ψυχωμένη, να πιέζει ψηλά τον Ολυμπιακό και να ελέγχει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η εικόνα δεν ήταν καλή, δεν έπαιξε όπως έπρεπε, αλλά πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα με μια σχετική άνεση. Θα φτιάξει και το επιθετικό κομμάτι ο Γιοβάνοβιτς, όπως έκανε με την άμυνα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στον Σάρλια σημειώνοντας ότι στάθηκε καλά, όπως και όλη η αμυντική τετράδα του Παναθηναϊκού, αλλά και στους Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ χαρακτήρισε εκτός τόπου και χρόνου τις δηλώσεις του Μαρτίνς, θυμίζοντας διαιτησίες του παρελθόντος σε ντέρμπι "αιωνίων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags