Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Νικολακόπουλος: "Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού - Ας το παραδεχθούμε επιτέλους..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 14:15:00

Νικολακόπουλος: "Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού - Ας το παραδεχθούμε επιτέλους..."

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού - Ας το παραδεχθούμε επιτέλους..."

Τους λόγους της κακής εμφάνισης των Πειραιωτών κόντρα στον Παναθηναϊκό και το 0-0 στο Γ. Καραϊσκάκης προσπάθησε να αναλύσει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
 

Στην έλλειψη φρεσκάδας που έβγαλε ο Ολυμπιακός, παίζοντας Πέμπτη-Κυριακής, με μόνο δύο αλλαγές τον Λαλά (που ήταν ο καλύτερος παίκτης του) και τον Ελ Αραμπί στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο μήνας δεν μπήκε καλά στον Ολυμπιακό, σε σχέση με ό,τι έκλεισε ο Σεπτέμβριος. Θα είναι ένας δύσκολος μήνας ο Οκτώβριος, επειδή έχουν υποχρεώσεις οι εθνικές ομάδες, δεν ξέρουμε πώς θα γυρίσουν οι διεθνείς και μετά έχει ένα νέο σερί από δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, με ΠΑΣ έξω, Άιντραχτ έξω και ΠΑΟΚ εντός μέσα σε μία εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διακοπές του αγώνα λόγω των καπνογόνων και την επικείμενη κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας (τη στιγμή που το επόμενο εντός έδρας ματς είναι με τον ΠΑΟΚ).

Καταλήγοντας, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε: «Το αγωνιστικό κομμάτι είναι εξίσου σοβαρό, αφού θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Επίσης, είναι σαφές πως δεν βγαίνει το Ελ Αραμπί-Τικίνιο. Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρο ότι δεν βγαίνουν. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παίζει πάντα Πέμπτη-Κυριακή, θα πρέπει η ομάδα να είναι πιο φρέσκια την Κυριακή. Χθες ήταν πολύ καλός ο Λαλά, ο οποίος ήταν φρέσκος. Οι χειρότεροι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν οι καλύτεροι στην Τουρκία, ο Τικίνιο και ο Μασούρας. Πώς το εξηγώ; Άδειασαν… Ο Μασούρας και ο Τικίνιο τι άλλο μπορούσαν να κάνουν μετά τη Φενέρ; Ήταν συγκλονιστικοί και οι δύο στην Τουρκία, αλλά χθες έπαιζαν σα να είχαν αδειάσει ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά από την Πέμπτη».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags