Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Εικόνες σοκ από τις εξέδρες του ντέρμπι - Στα... λόγια τα μέτρα περί κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-04 19:47:00

Εικόνες σοκ από τις εξέδρες του ντέρμπι - Στα... λόγια τα μέτρα περί κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εικόνες σοκ από τις εξέδρες του ντέρμπι - Στα... λόγια τα μέτρα περί κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)

Μόνο σοβαρά δεν έχουν πάρει κάποια τα υγειονομικά μέτρα που πρέπει να παίρνονται στις εξέδρες των γηπέδων, μιας και οι εικόνες από το σούπερ ντέρμπι πραγματικά... σοκάρουν.

Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς: Φαίνεται ότι τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στο super clasico του Μονουμεντάλ έμεινε στα... λόγια και σύμφωνα με την La Nacion έχει ξεκινήσει έρευνα, έπειτα από αναφορές των ΜΜΕ της χώρας, για παρουσία περισσότερων θεατών από όσους επιτρέπουν τα υγειονομικά μέτρα.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί επέστρεψαν στα γήπεδα μετά από 18 μήνες απουσίας, λόγω του κορωνοϊού, και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα μπορούσαν να είναι παρόντες στις εξέδρες μόνο όσοι έχουν κάνει ουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με τη μέγιστη χωρητικότητα να ανέρχεται στο 50%.

Ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Αργεντινής οι θεατές ήταν περισσότεροι από 36.000, με την κπρόσωπος της Υπηρεσίας για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό να δηλώνει: "Συνελήφθησαν άτομα για πώληση πλαστών εισιτηρίων και οι αρχές του Μπουένος Άιρες θα ερευνήσουν αν έχει ξεπεραστεί η χωρητικότητα".

"Με τις εικόνες στην τηλεόραση και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι ερωτήσεις είναι αναπόφευκτες" έγραψε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η Ole για το ντέρμπι Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags