Facebook Pixel Άρης: Ατάκες "φωτιά" από πρώην Αρειανό - "Άλλο ΟΦΗ είδα στο Χαριλάου και άλλο με ΠΑΟΚ..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 21:38:00

Ατάκες "φωτιά" από πρώην Αρειανό - "Άλλο ΟΦΗ είδα στο Χαριλάου και άλλο με ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από πρώην Αρειανό - "Άλλο ΟΦΗ είδα στο Χαριλάου και άλλο με ΠΑΟΚ..."

Στον τρόπο που εμφανίστηκαν οι Κρητικοί στην αναμέτρηση με τους Κίτρινους και σε εκείνον εναντίον του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Ντίνος Μπαλλής.

Ντίνος Μπαλλής: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κιτρίνων όπου αναφέρθηκε στις εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό, ενώ μίλησε και για την κακή διαιτησία που έχει η ο σύλλογος, αλλά και στην ποινή των -6 για την υπόθεση Λάσκοφ.

"Θέλω να αναφερθώ μόνο για την δικιά μου ομάδα, τον Άρη, δεν θέλω να αναφερθώ στον ΟΦΗ που άλλον είδα στο Χαριλάου και άλλον είδα στην Κρήτη. Είχα πει τις προάλλες στην ίδια εκπομπή, ότι αν θέλει ο Κ.Καρυπίδης να κερδίσει κάτι, πρέπει να δυναμώσει τον Άρη εξωαγωνιστικά. Ο Άρης. ότι και αν κάνει μέσα στο γήπεδο αν δεν δυναμώσει εκτός γηπέδου, δεν πρόκειται να δει ποτέ την υπέρβαση. Αυτό που θέλει ο κόσμος και ο λαός του Άρη. Ξεκίνησε η χρονιά φέτος και απαγόρευσαν τις μεταγραφές στον Άρη και ξαφνικά μετά από τέσσερα χρόνια, ο Άρης ξεκινάει μια σεζόν με -6. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου αναφέρουν ότι όποιος έχει την ΕΠΟ έχει και την διαιτησία. Κάποιοι αναφέρουν, ότι το 62% φταίνε οι παίκτες, είναι λογικό γιατί όταν ξεκινάς με -6, επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών". 

Για το Άρης - Απόλλων Σμύρνης:

"Ξεκινάει το παιχνίδι και το «Απολλωνάκι» στο 6΄λεπτό τον γλιτώνουν μια πεντακάθαρη κάρτα, τον...τραβάει πέντε μέτρα και «μούγκα» ο διαιτητής. Με τον ΟΦΗ τα ίδια, από το 10΄λεπτό, κάνει καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας των «Κρητικών». Οι παίκτες του Άρη δεχόταν κλωτσιές και την πρώτη κάρτα ο διαιτητής την έβγαλε στο 65΄λεπτό.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα μου (Άρης) περνάει δύσκολα, για αυτό λέω πράγματα υπέρ της ομάδας, θέλω να βλέπω τους οπαδούς του Άρη ενωμένους, ο Μάντζιος είναι ο ίδιος με πέρσι, αυτός που βγήκε ο καλύτερος προπονητής και οδήγησε την ομάδα στη δεύτερη θέση. Ο Κ.Καρυπίδης έχει δικαίωμα να διορθώσει τους παίκτες και τον προπονητή, αν θέλει να κάνει ισχυρές κινήσεις. Για εμένα ομάδα δεν είναι ο προπονητής και παίκτες, είναι και οι διοίκηση είναι και ο κόσμος.

Με τον Απόλλων ίσως έκανε την χειρότερη εμφάνιση τα τελευταία χρόνια, αλλά εγώ θέλω να πω γιατί η ομάδα μου υποφέρει αυτή τη στιγμή, ότι το πρώτο μέλημα είναι να παραμείνει ενωμένη, να σταματήσουν οι γκρίνιες, ένας την έχει την ευθύνη. Βεβαίως, ο Άρης δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα αμελήσω και όλους του άλλους παραμέτρους. Γιατί δεν μπορώ να αγνοήσω το -6.

Με το ξεκίνημα, δεν μπορούμε να κρίνουμε ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής, ο καλύτερος παίκτης γιατί έχουμε περάσει μόνο πέντε αγωνιστικές. Εγώ θα είμαι εδώ για να στηρίζω τον Άρη".

Για τις κακές εμφανίσεις του Άρη:

"Βγήκα να στηρίξω τον Άρη γιατί δεν πατάει καλά, ζητάω όμως από τον κόσμο να είναι όλοι ενωμένοι, έχουμε αρκετούς εχθρούς έξω από την οικογένεια και φάνηκε από την αρχή, όταν μετά από τέσσερα χρόνια πήγανε τον Άρη στο -6 και δεν το κλείνουν το θέμα. Για έμενα, είναι εύκολο να βγω να βρίσω τους παίκτες, προπονητή και διοίκηση, σήμερα ο Άρης δεν είναι καλά, εγώ θα κάνω σκληρή κριτική στην ομάδα μου όταν τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Θα πρέπει ο Κ.Καρυπίδης, ότι αν θέλει να κάνει την υπέρβαση και να βάλει τον Άρη στην τριάδα μόνιμα, θα πρέπει να δυναμώσει την ομάδα και εξωαγωνιστικά".

Για σχέσεις Ολυμπιακού - Άρη:

"Ο Άρης δέχεται αυτή τη κακόφημη για τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει πάρει τίποτα από τον Ολυμπιακό. Ήρθε η ομάδα του Μάρτινς στο Χαριλάου αδιάφορη στα play-off και στα τελευταία 20 λεπτά πέρασε βασικούς ποδοσφαιριστές και έφεραν το παιχνίδι από 1-0 υπέρ του Άρη σε 1-1. Θέλω να πω, ότι ο Άρης δεν παίρνει από κανέναν Ολυμπιακό, παίρνει από τον Άρη", είπε ο Ντίνος Μπαλλής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags