Facebook Pixel Πεπ Γκουαρντιόλα: Σοκ στην Αγγλία με τις καταγγελίες Γκουαρντιόλα - Οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε συνεργάτη του
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 21:24:00

Σοκ στην Αγγλία με τις καταγγελίες Γκουαρντιόλα - Οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε συνεργάτη του

Sportdog Team
Σοκ στην Αγγλία με τις καταγγελίες Γκουαρντιόλα - Οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε συνεργάτη του

Μείζων θέμα έχει δημιουργηθεί στο Νησί μετά τις καταγγελίες από ανθρώπους των Πολιτών όπου τονίζουν πως οπαδός των Κόκκινων έφτυσε συνεργάτη του Καταλανού τεχνικού στην αναμέτρηση της Κυριακής (3/10).

Πεπ Γκουαρντιόλα: Σε επίσημη διαμαρτυρία προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία αναφέρουν πως οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε μέλος του τεχνικού τιμ των Πολιτών, στον αγώνα της Κυριακής (3/10) και όπως τονίζουν ο συγκεκριμένος πιθανότατα να καθόταν στην Main Stand.

Σύμφωνα με την Liverpool Echo οι Κόκκινοι είναι ενήμεροι για το γεγονός και τη διαμαρτυρία της Σιτι, μιας και οι ίδιοι ξεκίνησαν έρευνα για να μάθει λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ ο τεχνικός των Πολιτών μίλησε για το γεγονός και στην συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως δεν αντιλήφθηκε κάτι, αλλά ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του.

"Είμαι σίγουρος ότι η Λίβερπουλ θα πάρει τα μέτρα της για αυτόν τον τύπο. H Λίβερπουλ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτόν τον άνθρωπο. Η Λίβερπουλ με την ιστορία της βοηθά το σπορ να γίνει καλύτερο. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι πού κάνουν τέτοια πράγματα", είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags