Facebook Pixel Super League: Ατάκες "φωτιά" από πρώην διαιτητή - "Κακό να εναρμονίζει ο καθένας τον κανονισμό ανάλογα με το κανάλι"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 00:10:00

Ατάκες "φωτιά" από πρώην διαιτητή - "Κακό να εναρμονίζει ο καθένας τον κανονισμό ανάλογα με το κανάλι"

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από πρώην διαιτητή - "Κακό να εναρμονίζει ο καθένας τον κανονισμό ανάλογα με το κανάλι"

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρώην διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης όπου αναφέρθηκε σε αυτά που λέγονται από πρώην συναδέλφους του στις εκπομπές μετά τους αγώνες της Super League και στον τρόπο που αναλύονται οι φάσεις.

Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο πρώην διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στη διαφορετική προσέγγιση των τηλεκριτικών διαιτησίας ανάλογα με το κανάλι που εμφανίζονται.

"Ο κανονισμός είναι ένας και ενιαίος. Όλες οι επαφές δεν είναι πέναλτι. Δεν είμαστε στο μπάσκετ για να πω ότι υπάρχει άγγιγμα και πρέπει να σφυρίξει ο διαιτητής. Ο καθένας κρίνει, να πω ανάλογα στο κανάλι που είναι τηλεκριτικός και μπορεί να πει τα δικά του. Αυτός που είναι και πληρώνει στην ουσία κάνει αυτό που θέλει. Τα δικά του. Δεν μιλάω συγκεκριμένα, αλλά γενικά. Μόνο κακό στη διαιτησία κάνει όμως το να εναρμονίζει ο καθένας τον κανονισμό όπως τον βολεύει", είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags