Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ για Θύρα 7 - Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του Μαρτίνς - Καλύτερος με Καμαρά"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 16:10:00

"Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ για Θύρα 7 - Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του Μαρτίνς - Καλύτερος με Καμαρά"

Sportdog Team
"Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ για Θύρα 7 - Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του Μαρτίνς - Καλύτερος με Καμαρά"

Ο Νίκος Κώτσης μίλησε για τον απόηχο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τις ανακοινώσεις ΠΑΕ και οργανωμένων, καθώς και για τα αγωνιστικά λάθη.

Ολυμπιακός: Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για όσα διαδραματίστηκαν εντός γηπέδου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πρώτα απ΄όλα αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η θύρα 7, η οποία δεν προκαλεί κανέναν προβληματισμό στην ομάδα.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κώτσης μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καθόλου καλή. Η διάταξη που επέλεξε, ο Μαρτίνς να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός , δηλαδή το 4-4-2, επισήμανε πως δεν ταιριάζει στην ομάδα. Επίσης, δήλωσε πως αν το παιχνίδι στράβωνε δεν θα κατάφερνε να το γυρίσει. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είπε ότι αυτό το σύστημα αυτό δεν αποδίδει από την αρχή του παιχνιδιού. Λειτουργεί μόνο όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω ή κυνηγάει το σκορ.

Τέλος, ανέφερε ότι το καλό διάστημα των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν όταν ο Ελ Αραμπί πέρασε στα αριστερά και ο Αγκιμπού Καμαρά πήγε στον άξονα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags