Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι βασικές διαφορές με την περσινή ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 22:56:00

Έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι βασικές διαφορές με την περσινή ομάδα

Sportdog Team
Έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι βασικές διαφορές με την περσινή ομάδα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούτσης αναφέροντας τον τρόπο που ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να φτάσει και πάλι στην κορυφή της Super League.

ΠΑΟΚ - Γιώργος Κούτσης: Στον Metropolis 95,5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και του Άρη, όπου σχολίασε την εμφάνιση των Ασπρόμαυρων στην εκκίνηση της Super League, ενώ ανέφερε πως αν υπάρχει ενίσχυση τον Ιανουάριο μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

"Κακά τα ψέματα, η εικόνα του ΠΑΟΚ πριν από 20 μέρες δεν ήταν και τόσο ελκυστική, θεωρώ ότι στάθηκε τυχερός σε δύο παιχνίδια, όσον αφορά τις αναμετρήσεις σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Ήταν πολύ καλός με ΑΕΚ και από εκεί ξεκίνησε η βελτίωση, με την εικόνα του να αρχίζει να είναι πολύ καλή. Οπωσδήποτε, θα πρέπει να συνεχίζει να βελτιώνεται, πρέπει να είναι πιο σταθερός αν θέλει βέβαια να έχει ανάλογη πορεία. Όσον αφορά με τον περσινό ΠΑΟΚ, η διαφορά είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια βασική διαφορά, γιατί στο τέλος μένει το αποτέλεσμα, κανείς δεν θα θυμάται την εμφάνιση. Θα πρέπει να μην πέσει σε μια «παγίδα» ο ΠΑΟΚ, με πιο αδύναμες ομάδες όπως ο ΟΦΗ, θα πρέπει να γίνει πιο δημιουργικός και να μην δέχεται τόσες πολλές τελικές και να παίξει πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Θα πρέπει με βάση την εικόνα του, τον Δεκέμβριο, να κάνει δύο- τρεις προσθήκες και μετά έχει πολλές πιθανότητες για τίτλο", είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags