Facebook Pixel Super League: Βάζει... φωτιές ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για τα δύο πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 18:23:00

Βάζει... φωτιές ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για τα δύο πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι (Vid)

Sportdog Team
Βάζει... φωτιές ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για τα δύο πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι (Vid)

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 5ης αγωνιστικής, στην οποία δέσποζε το "αιώνιο" ντέρμπι, στο "μικροσκόπιο" του Άγγλου αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ. Τι αναφέρει για τα πέναλτι που ζήτησαν οι Ερυθρόλευκοι.

Super League: Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τους διαλόγους μεταξύ διαιτητών και VAR και την ανάλυση των αφμισβητούμενων φάσεων της 5ης αγωνιστικής από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμπεριέλαβε στο βίντεο τις δύο φάσεις, για τις οποίες ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ωστόσο ότι δεν υφίστανται παραβάσεις.

"Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο την μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει πέναλτι" αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ για την πτώση του Τικίνιο έπειτα από επαφή με τον Πούγγουρα στο 42' και προσθέτει για τη φάση του 75', όταν ο Ολυμπιακός υποστήριξε πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σάντσες έπειτα από κεφαλιά του Ελ Αραμπί: "Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει τη μπάλα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags