Facebook Pixel Ολυμπαικός: Πάει για παίκτη της Φενέρ ο Ολυμπιακός - Μάχη με ομάδα έκπληξη και η εμπλοκή Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-05 19:40:00

Πάει για παίκτη της Φενέρ ο Ολυμπιακός - Μάχη με ομάδα έκπληξη και η εμπλοκή Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πάει για παίκτη της Φενέρ ο Ολυμπιακός - Μάχη με ομάδα έκπληξη και η εμπλοκή Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να πέρασαν πολύ άνετα από την Κωνσταντινούπολη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρήκαν και έναν παίκτη των Καναρινιών που θα ήθελαν να τον δουν τον Πειραιά.

Φερντί Καντίογλου - Ολυμπαικός: Αποκάλυψη βόμβα από την τουρκική εφημερίδα Fotospor που αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ χαφ της Φενέρμπαχτσε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ "ο παίκτης αρνείται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φενέρ, αφού ο μάνατζερ του τού έδωσε οδηγίες να μην υπογράψει και να ενεργήσει βάσει των προσφορών που έχει".

Η συνέχεια βέβαια του δημοσιεύματος βάζει κι άλλες... φωτιές αφού τονίζουν πως "σκάουτ της Νότιγχαμ Φόρεστ τον παρακολούθησε στο ματς πρωταθλήματος με τη Χατάισπορ και ενεργούσε επίσης και για λογαριασμό του Ολυμπιακού ετοιμάζοντας μία δεύτερη έκθεση για τους Πειραιώτες".

Έτσι με όσα γράφονται στην γειτονική χώρα Ολυμπιακός και Νότιγχαμ φαίνονται εντυπωσιασμένοι με τον Φερντί Καντίογλου, παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Μασούρας έκανε... πάρτι στον αγώνα για τους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags