Facebook Pixel FIFA: Βάζει... φωτιά η FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Η ΕΕΑ παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο"
| 2021-10-05 19:54:00

Βάζει... φωτιά η FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Η ΕΕΑ παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο"

Sportdog Team
Βάζει... φωτιά η FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Η ΕΕΑ παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο"

Σοβαρό ζήτημα φαίνεται ότι δημιουργείται μιας και η Παγκόσμια Ομοσπονδία κάνει λόγο για κρατική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο της χώρας μας με αφορμή την εφαρμογή των αποφάσεων της ΕΕΑ.

FIFA: "Φωτιά" στο ποδοσφαιρικό σκηνικό της Ελλάδας βάζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM, τονίζοντας πως υπάρχει κρατική παρέμβαση με αφορμή τις αποφάσεις της ΕΕΑ, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα.

Η Ομοσπονδία απέστειλε εμπιστευτικό έγγραφο και ζήτησε από νομικό αθλητικού δικαίου, να γνωμοδοτήσει για την ΕΕΑ, ενώ έχει πάρει ήδη την γνώμη ακόμη ενός Έλληνα δικηγόρου, με αποτέλεσμα να φτάσει σε αυτό το συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Η βάση της Επιτροπής, που δημιουργήθηκε από το Κράτος, επεμβαίνει σε σημαντικό βαθμό, στο πιο σημαντικό σημείο της πράξης συμβολαίου μεταξύ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και των μελών είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την έρευνα, δηλαδή την αποδοχή του δικαίου κανόνων της FIFA και κατά συνέπεια τη συμφωνία στο αγαθό της συμμετοχής ενός μέλους στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags