Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - Ποιοι βγάζουν μάτια στον ΠΑΟ - Στη λίστα Φαν΄τ Σχιπ ο ένας!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 08:38:00

Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - Ποιοι βγάζουν μάτια στον ΠΑΟ - Στη λίστα Φαν΄τ Σχιπ ο ένας!

Sportdog Team
Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - Ποιοι βγάζουν μάτια στον ΠΑΟ - Στη λίστα Φαν΄τ Σχιπ ο ένας!

Μπορεί ο Ματέους Βιτάλ να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την τεχνική του κατάρτιση μέχρι στιγμής στο Τριφύλλι, όμως υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την σταθερότητά τους.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος για τους Φώτη Ιωαννίδη και Ρούμπεν Πέρεθ. Για τον πρώτο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος, αφού έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά το νέο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας επιθετικός επιλέγεται από τον κόουτς του Παναθηναϊκού συνήθως στο αρχικό σχήμα και έχει καταφέρει να σκοράρει κρίσιμα γκολ και να κάνει αισθητή την παρουσία του στις αντίπαλες άμυνες.

Σύμφωνα μάλιστα με τον σημερινό Τύπο, βρίσκεται στο "μπλοκάκι" του Τζον Φαν'τ Σχιπ για την Εθνική ομάδα, με τον Ολλανδό να φαίνεται να υπολογίζει για τη συνέχεια των προκριματικών των Ιωαννίδη, που διανύει εξαιρετική σεζόν.

Όσο για τον Ρούμπεν Πέρεθ, ο Ισπανός χαφ αποτελεί λίρα εκατό στην μεσαία γραμμή, όντας μία από τις πιο ουσιαστικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι. Ο Πέρεθ είναι επιβλητικός στον χώρο του κέντρου και μέχρι στιγμής οι ενδεκάδες του Γιοβάνοβιτς τις περισσότερες φορές ξεκινούν από αυτόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags