Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έφτασε... μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ και τώρα κινδυνεύει να σταματήσει την μπάλα - Τραυματισμός-σοκ!
| 2021-10-06 17:08:00

Έφτασε... μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ και τώρα κινδυνεύει να σταματήσει την μπάλα - Τραυματισμός-σοκ!

Sportdog Team
Έφτασε... μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ και τώρα κινδυνεύει να σταματήσει την μπάλα - Τραυματισμός-σοκ!

Ο μεγάλος στόχος του Δικεφάλου του Βορρά δεν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα η καριέρα του έχει τεθεί σε κίνδυνο εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού, που δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει.

ΠΑΟΚ: Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του βρίσκεται ο Γιάν Μπορίλ σε ηλικία 30 ετών.

O Τσέχος αριστερός μπακ δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο.

Τα αποτελέσματα ανάγκασαν τους ανθρώπους της Σλάβια Πράγας να κάνουν λόγο για μια "αθλητική τραγωδία", αφού ο τραυματισμός του παίκτη φαίνεται πως είναι τόσο σοβαρός που δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: «Ο Μπορίλ πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για κατεστραμμένο χόνδρο της άρθρωσης του γόνατου του. Αγωνίστηκε σε πενήντα πέντε παιχνίδια για τη Σλάβια και την εθνική ομάδα την περασμένη σεζόν. Κατά την τρέχουσα σεζόν, ο αρχηγός Γιαν Μπορίλ έχει καταγράψει μόλις έξι αγώνες και δεν αναμένεται να προσθέσει κι άλλους λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο. Τη Δευτέρα αντί να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα, μετέβη στο νοσοκομείο καθώς κάτι δεν πήγαινε καλά...».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπορίλ, προερχόμενος από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τσεχία στο Euro, βρέθηκε πολύ κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε τελικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags