Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκλεισε! Το πήρε απόφαση ο Λουτσέσκου - Αυτός θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 19:00:00

Έκλεισε! Το πήρε απόφαση ο Λουτσέσκου - Αυτός θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Έκλεισε! Το πήρε απόφαση ο Λουτσέσκου - Αυτός θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αποφασίσει για την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Κλείδωσε η μεταγραφή!
 

Ο κύβος ερρίφθη. Αμεσα έρχεται και πάλι στην Τούμπα ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τον ΠΑΟΚ και στη βραζιλιάνικη ομάδα έχει παίξει σε 24 ματς, στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας (σύν άλλα έξι στο Κύπελλο Βραζιλίας), έχοντας πετύχει 3 γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Οταν είχε επιστρέψει ο Λουτσέσκου, είχε εκφράσει την επιθυμία να τσεκάρει τον Ζαμπά και είχε γίνει κρούση στη Βάσκο ντε Γκάμα.

Όμως,  η βραζιλιάνικη ομάδα ζητούσε 500.000 ευρώ για την πρόωρη επιστροφή του παίκτη και έτσι εγκαταλείφθηκε αυτή η προοπτική. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως ο Ζαμπά έχει αγωνιστικό ρυθμό, δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Λουτσέσκου ζήτησε να τον τεστάρει γιατί τον πιστεύει πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζαμπά είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ και έχει ένα υψηλότατο συμβόλαιο που αγγίζει ετησίως τις 750.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023. Ο δανεισμός του στην βραζιλιάνικη ομάδα, ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Άλλωστε στις θέσεις των εξτρέμ ο ΠΑΟΚ έχει περιορισμένες επιλογές, ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παρουσία του Καγκάβα με την είσοδο του νέου έτους. Η ουσία είναι πως ο Δικέφαλος θέλει να στηριχθεί σε ένα παίκτη που έχει ποιότητα, είναι 23 ετών, όμως μετά την πρώτη παρουσία του Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία, ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Τώρα που πλέον έχει πάρει ρυθμό και αγωνίστηκε (μέχρι αυτή την στιγμή) σε 30 επίσημα παιχνίδια με την Βάσκο ντε Γκάμα, κρίθηκε απαραίτητο να επιστρέψει και πάλι στα γνωστά λημέρια.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags