Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: "Ροπαλιά" από Ριβάλντο... ξέρανε τον Ηρακλή στις καθυστερήσεις - Πρόκριση για Ξάνθη και ΑΕΛ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 19:51:00

"Ροπαλιά" από Ριβάλντο... ξέρανε τον Ηρακλή στις καθυστερήσεις - Πρόκριση για Ξάνθη και ΑΕΛ

Sportdog Team
"Ροπαλιά" από Ριβάλντο... ξέρανε τον Ηρακλή στις καθυστερήσεις - Πρόκριση για Ξάνθη και ΑΕΛ

Ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη και την πρόκριση επί του Γηραιού στις καθυστερήσεις, ενώ οι Ακρίτες νίκησαν με 2-0 την Προοδευτική εκτός έδρας, με τους Βυσσινί να χρειάζονται την παράταση για να προκριθούν σε βάρους του Διαγόρα στη Ρόδο με 2-1.

Κύπελλο Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε ο τέταρτος γύρος της διοργάνωσης, με εννέα ομάδες να προκρίνονται στην επόμενη φάση, ενώ Καλλιθέα, Λευκίμη, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη πέρασαν απευθείας, όπου εκεί θα μπουν και οι σύλλογοι της Super League, εκτός των ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η Ξάνθη κατάφερε και πήρε σημαντική νίκη με 2-0 στην έδρα της Προοδευτικής με τέρματα των Ιμπραΐμι στο 25' και Μονρόουζ στο 84', ενώ ο Πανσερραϊκός έκανε τεράστια ανατροπή απέναντι στον Ηρακλή, που αγωνίστηκε χωρίς τις μεταγραφές του, κερδίζοντας με 2-1 με τέρμα του Ριβάλντο στο 90+1' με σουτ στην κίνηση. Ο Γηραιός ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ με τον Μπαστακό στο 67', ενώ δύο λεπτά μετά ο Ανάκογλου ισοφάρισε για τους Σερραίους. 

Η ΑΕΛ χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση επί του Διαγόρα στη Ρόδο με 2-1, με πέναλτι του Γιάκου στο 96', ενώ οι Βυσσινί είχαν ανοίξει το σκορ στο 41' με τον Μαυρία, για να ισοφαρίσει ο Ραφίνια στο 78'. Την πρόκριση πήρε και η Παναχαϊκή που κέρδισε με 1-0 το Αιγάλεω, με γκολ του Κυβελίδη στο 74', ενώ στον αγώνα υπήρξε διακοπή καθώς ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Απόστολος Χαραλαμπίδης δέχθηκε κροτίδα που έπεσε στον πάγκο.

Παράλληλα προκρίθηκα ο Λεβαδειακός νικώντας με 2-0 την Καλαμάτα, η Νίκη Βόλου με το ίδιο σκορ πέρασε το εμπόδιο του Εργοτέλη και τα Τρίκαλα που κέρδισαν στην παράταση την ΑΟ Υπάτου εκτός έδρας με 0-1.

Τα αποτελέσματα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0 (74' Κυβελίδης)

Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΛ 1-2 (78' Ραφίνια / 41' Μαυριάς, 96' Γιάκος πεν)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αλμωπός Αριδαίας

Προοδευτική - Ξάνθη 0-2 (25' Ιμπραΐμι, 84' Μονρόουζ)

Νίκη Βόλου - Εργοτέλης 2-0 (72' Βλαχομήτρος, 90' Ανδρέου)

ΑΟ Υπάτου - Τρίκαλα 0-1 (116΄ πεν. Ριζογιάννης)

Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-1 (69' Ανάκογλου, 90' Ριβάλντο / 67' Μπαστακός)

Κοζάνη ΦΣ - Άγιος Νικόλαος

Λεβαδειακός - Καλαμάτα 2-0 (64' Τσάπρας, 75' Μουτίνιο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags