Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα: Ατάκες για Ουάρντα που θα... συζητηθούν με... καρφιά σε ΠΑΟΚ - "Αλλού θα ρώταγαν γιατί είναι δανεικός"
| 2021-10-06 23:07:00

Ατάκες για Ουάρντα που θα συζητηθούν με... καρφιά σε ΠΑΟΚ - "Αλλού θα ρώταγαν γιατί είναι δανεικός"

Sportdog Team
Ατάκες για Ουάρντα που θα συζητηθούν με... καρφιά σε ΠΑΟΚ - "Αλλού θα ρώταγαν γιατί είναι δανεικός"

Θέση για τα όσα ακούγονται στην Κύπρο για τον Αιγύπτιο μέσο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, μέσω συνέντευξης που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Δημήτρης Χριστοφόρου: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του Αμρ Ουάρντα στην Κύπρο, αλλά και τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

 

"Ήταν ένα ντέρμπι πολύ παραδοσιακό. Μπορεί να ξεφύγει καμία φορά το πράγμα, ειδικά όταν δημιουργούνται συνθήκες έντασης, όπως συνέβη στην εν λόγω αναμέτρηση. Έγινε ότι έγινε και προχωράμε.

Είχαμε και εμείς να πούμε πράγματα και τα είπαμε, όπως μία έντονη συζήτηση του Αμρ και του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, με τον δεύτερο να κάνει κίνηση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα που να είναι προς παραπομπή και δεν υπάρχει κίνδυνος για τον Ουάρντα".

Αναφορικά με την εικόνα του Αιγύπτιου, ανέφερε: "Το παιδί ήρθε προς το τέλος της προετοιμασίας και χρειάζεται ακόμα τον χρόνο του, όπως και ο Νινούυα. Ο Αιγύπτιος αρχίζει και δείχνει πράγματα, όπως περιμένεις να δεις από έναν παίκτη της δικής του ποιότητας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παθιάζεται πολύ και πρέπει να το ελέγχει, αλλά στο τέλος της ημέρας το βγάζει στο γήπεδο και αρέσει στον κόσμο. Οπουδήποτε αλλού, θα έλεγαν γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός".

Ενώ για τον Νινούα, υπογράμμισε: "Χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής, να μπει στο σύστημα της ομάδας που το δουλεύει στην προπόνηση. Περιμένουμε από τον Νινούα να μπει στην ομάδα και τον βοηθάει αρκετά ότι υπάρχουν αρκετοί Γεωργιανοί στην ομάδα, όπως και ο προπονητής της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια", είπε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags