Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παρέμβαση" Νικολακόπουλου για Λαρίν, Φερντί και Ολυμπιακό - "Αυτοί έχουν πιάσει ήδη Λιμάνι"
| 2021-10-07 13:50:00

"Παρέμβαση" Νικολακόπουλου για Λαρίν, Φερντί και Ολυμπιακό - "Αυτοί έχουν πιάσει ήδη Λιμάνι"

Sportdog Team
"Παρέμβαση" Νικολακόπουλου για Λαρίν, Φερντί και Ολυμπιακό - "Αυτοί έχουν πιάσει ήδη Λιμάνι"

Ο γνωστός ρεπόρτερ τοποθετήθηκε για τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν και αποκάλυψε τι ισχύει για τα ονόματα που γράφονται ενόψει Γενάρη.
 

Ολυμπιακός: Στα σενάρια από Τουρκία για επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κάιλ Λαρίν και του Φερντί Καντίογλου, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από την Γαλατασαράι και την Φενέρμπαχτσε, στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε: «Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα για Τουρκία, έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με τους εκπροσώπους τους. Αν πιστέψουμε τις πηγές μας από τον Ολυμπιακό, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Ωστόσο, στη συνέχεια επισήμανε: «Ας έχουμε στο μυαλό μας, με αφορμή τα δημοσιεύματα για τον Λαρίν και τον Φερντί, ότι ο Ολυμπιακός μόνο τα τελευταία 3 χρόνια έχει πάρει τον Ονιεκούρου, τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον Μπρούμα, τον Βαλμπουενά, τον Εμρέ Μορ και τον Μπενζιά. Μόνο τα τελευταία 3 χρόνια έχει πάρει έξι παίκτες. Ψωνίζει από Τουρκία ο Ολυμπιακός από Γαλατά, Φενέρ. Αγοράζει, επίσης, παραδοσιακά από Γαλλία και λίγο Σερβία».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags