Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα τοποθέτηση για τη Νέα Τούμπα από ΝΔ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 14:47:00

Ατάκα για ΠΑΟΚ-Καυταντζόγλειο από Θεσσαλονίκη: "Δεν είναι ευαγγέλιο" - "Για αυτό το έκανε ο Ιβάν"!

Sportdog Team
Ατάκα για ΠΑΟΚ-Καυταντζόγλειο από Θεσσαλονίκη: "Δεν είναι ευαγγέλιο" - "Για αυτό το έκανε ο Ιβάν"!

Το θέμα με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα στο διάστημα μέχρι να δημιουργηθεί η Νέα Τούμπα, είναι κάτι που απασχολεί πολύ την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ: Νέα τοποθέτηση για τη Νέα Τούμπα από ΝΔ!

Νέα τοποθέτηση από τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτο Σιμόπουλο, για το θέμα της Νέας Τούμπας!

Η ανάρτηση του Στράτου Σιμόπουλου

Μετά την συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης γίνεται φανερό ότι τελικά και οι δικές μου παρεμβάσεις είχαν ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δεσμευτεί χρονικά για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, ο Ιβάν Σαββίδης να διατρανώσει-επιβεβαιώσει τη θέληση του να προχωρήσει τη Νέα ΤΟΥΜΠΑ και η διοίκηση της ΠΑΕ να ξεκινήσει την προετοιμασία για δημιουργία του φακέλου της οικοδομικής αδείας.

Το θέμα του Καυτανζογλείου πρέπει να λυθεί άμεσα. Για τη Β' ομάδα, αν συνεχίζεται το ενδιαφέρον, η ΠΑΕ πρέπει να στείλει στη διοίκηση του γηπέδου τις προτάσεις της.Το σχέδιο σύμβασης που της εστάλη δεν είναι ευαγγέλιο.

Για την Α' ομάδα η ΠΑΕ πρέπει να στείλει γρήγορα την οικονομοτεχνική μελέτη της ανακαίνισης στην τεχνική υπηρεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το οποίο με τη σειρά του οφείλει να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες.

Θα συνεχίσω να μην κρύβομαι, ανεξάρτητα από το προσωπικό πολιτικό κόστος, για τα θέματα που αφορούν τη πόλη μου ακόμη και όταν "καίνε".

Όλοι όσοι έχουμε θεσμικό ρόλο οφείλουμε να συμβάλλουμε, ώστε μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας, να προχωρούν τα σημαντικά, για τη πόλη, θέματα υποδομών ανεξάρτητα από οπαδικές ή κομματικές προτιμήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags