Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άρθρο-φωτιά από Θεσσαλονίκη για Ολυμπιακό: "Εξέγερση και εμφύλιος - Κόντρα Μαρινάκη – Κόκκαλη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 15:28:00

Άρθρο-φωτιά από Θεσσαλονίκη για Ολυμπιακό: "Εξέγερση και εμφύλιος - Κόντρα Μαρινάκη – Κόκκαλη"

Sportdog Team
Άρθρο-φωτιά από Θεσσαλονίκη για Ολυμπιακό: "Εξέγερση και εμφύλιος - Κόντρα Μαρινάκη – Κόκκαλη"

Τι... βλέπουν από τον ΠΑΟΚ πίσως από τις τελευταίες εξελίξεις στο Λιμάνι και τις ανακοινώσεις ανάμεσα σε οργανωμένους και διοίκηση.

Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Μπούζας, αρθρογράφος της Metrosport, παίρνει θέση για όσα έγιναν στον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εκτιμά πως υπάρχει τεράστιο πρόβλημα που... θάφτηκε!

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Λάβρος και φόρα – παρτίδα μετά την ψυχρολουσία που υπέστη η ομάδα του από τον εφεδρικό Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης «τα έχωσε» κατά τα κοινώς λεγόμενα σε καμία... πενηνταριά – κατά την άποψη του – ανεγκέφαλους οπαδούς της ομάδας του, προειδοποιώντας τους και απειλώντας τους συγχρόνως, ότι θα τους «τελειώσει». Επειδή ο θαρραλέος (προς στιγμήν) ηγέτης της ομάδας του δημοσίου μάλλον δεν υπολόγισε σωστά τόσο τον αριθμό των κρετίνων όσο και την αντίδραση τους, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με κάποιες χιλιάδες εξαγριωμένους «επιστήμονες», οι οποίοι σήκωσαν το γάντι που πέταξε και με την σειρά τους, του «τα έχωσαν» ανταποδίδοντας τις «φιλοφρονήσεις» που εκτόξευσε, στο ίδιο ύφος και στους ίδιους τόνους. 

Η ανακοίνωση τους σκληρή και ξεκάθαρη, αφενός απομυθοποιεί το παραμύθι που σέρβιρε για κάποιους ελάχιστους που η «διαγωγή» τους υπερέβη τα όρια, αποκαλύπτοντας ότι αυτοί ήταν χιλιάδες και όχι δεκάδες. Αφετέρου με την ίδια ανακοίνωση, του έστειλαν κι ένα μήνυμα ότι οι οργανωμένοι δεν του αναγνωρίζουν εξουσία και προσπάθειες χειραγώγησης τους, όταν διαπιστώνουν πως απειλούνται τα συμφέροντα της ομάδας τους. 

Ο εμφύλιος που ξέσπασε στο λιμάνι για κάποιους γνώστες των όσων συμβαίνουν εδώ και αρκετό καιρό και επιτηδίως καλύπτονται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ στην ερυθρόλευκη παροικία, σημαίνει ότι έσπασε η επί πολλά έτη διατηρούμενη συμπόρευση του καθεστώτος με τους...υποτακτικούς. Οι τελευταίοι εμφανώς ελεγχόμενοι εδώ και πολύ καιρό με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν οι «πενήντα ηλίθιοι», βρήκαν την ευκαιρία να καταθέσουν απόψεις και αποφάσεις εφ όλης της ύλης. 

Η ίδια η κοινή γνώμη σήμερα στέκεται χωρίς ερωτηματικά και προβληματισμούς μπροστά στο συγκεκριμένο εμφύλιο. Οπως το ίδιο αδιάφορα στάθηκε και στον προηγούμενο που είχε θύμα τον συγχωρεμένο τον Σάββα Θεοδωρίδη. 

Αναφερόμαστε στην κόντρα Κόκκαλη – Μαρινάκη. Αν κάτι της προκαλεί το ενδιαφέρον και τη περιέργεια θα έλεγα, είναι ο τρόπος με τον οποίο «αντέδρασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην αντεπίθεση (εξέγερση) των οργανωμένων. Δεν έβγαλε «κιχ»! Οι εφημερίδες του, τα κανάλια του σε χρόνο ρεκόρ τα έθαψαν όλα! Σαν να μην υπήρξε σύγκρουση. Ούτε καν μια διαφωνία. Πνίγηκαν όλα στα ταραγμένα νερά του λιμανιού. Ανακοινώσεις, δηλώσεις, απειλές, προειδοποιήσεις, για όλα αυτά ούτε μια λέξη. Προφανώς κάποιοι αφελείς πιστεύουν ότι είναι ιδανικοί πυροσβέστες. Δυστυχώς όμως τέτοιες φωτιές δεν σβήνουν εύκολα, μερικές μάλιστα ποτέ.

Πηγή: metrosport.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags