Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρίβουν τα... χέρια τους στον Ολυμπιακό - Εξέλιξη που κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελάει για το μέλλον
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 18:15:00

Τρίβουν τα... χέρια τους στον Ολυμπιακό - Εξέλιξη που κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελάει για το μέλλον

Sportdog Team
Τρίβουν τα... χέρια τους στον Ολυμπιακό - Εξέλιξη που κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελάει για το μέλλον

Μπορεί να υπάρχει σκεπτικισμός στους Ερυθρόλευκους μετά την ισοπαλία της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League, όμως μια εξέλιξη κάνει τον Πορτογάλο να χαμογελάει και μάλιστα πολύ πλατιά.

Νίκολα Τσούμιτς: Μπορεί ο Σέρβος να ήταν στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων το καλοκαίρι, όμως τελικά αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Λουκέρνη για να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής και μάλιστα τον τελευταίο καιρό ο 22χρονος φοράει φανέλα... βασικού στην Ελβετία.

Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε από την αρχή στην εντός έδρας ήττα από την Λουγκάνο με 3-2, έχοντας μια ασίστ, ενώ στην αρχική ενδεκάδα ήταν και στην αναμέτρηση με την Βασιλεία του Κασάμι που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 1-1.

Ο Νίκολα Τσούμιτς, όπως πέρσι στην Σπόρτινγκ Χιχόν, έτσι και στη Λουκέρνη, φάνηκε να θέλει ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής και σύμφωνα με τους Ελβετούς θα δώσει βοήθειες, μιας και έχει ποιότητα, ενώ παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθεί από κοντά τις εμφανίσεις του και κοιτάει πως ακριβώς μπορεί να τον κάνει να φανεί χρήσιμος και στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags