Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ - Απέρριψαν πρόταση μεταγραφής του - Ο ρόλος του Ραζβάν
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 20:00:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ - Απέρριψαν πρόταση μεταγραφής του - Ο ρόλος του Ραζβάν

Sportdog Team
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ - Απέρριψαν πρόταση μεταγραφής του - Ο ρόλος του Ραζβάν

Αποκαλύψεις που δεν περίμενε κανείς να ακούσει έκανε ο μάνατζερ ξένου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ντόουγκλας Αουγκούστο - ΠΑΟΚ: Σε μια συνέντευξη που έριξε... βόμβες προχώρησε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου του Δικεφάλου του Βορρά, Λέο Κορνατσίνι, στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" αποκαλύπτοντας πως ο σύλλογος απέρριψε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Για το αν ο Ντόουγκλας είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ως τώρα: "Είναι μία μεγάλη στιγμή αυτή που ζει τώρα ο Ντόουγκλας και είμαστε χαρούμενοι. Τον ξέρουμε ως παίκτη και και τι μπορεί να κάνει, πώς ζει αυτή την στιγμή. Ο Λουτσέσκου του έδωσε εμπιστοσύνη και στήριξη που την χρειαζόταν. Εξελίσσεται τελευταία ως παίκτης και είμαστε χαρούμενοι".

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τον νέο ρόλο του ως δεκάρι: "Μιλάω μαζί του για τον νέο ρόλο του. Εχει περισσότερη ελευθερία τώρα, ξέρουμε τις ικανότητές του αμυντικά, αλλά έχει και επιθετικές. Ο Λουτσέσκου έπραξε σωστά που τον τοποθέτησε εκεί, σ' αυτή την θέση, γιατί μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Και σίγουρα είναι χαρούμενος γι' αυτό".

Για την ατυχία να μην παίξει στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας και το αν είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρά του: "Δεν μπορούσε να παίξει για την Εθνική όπως ήθελε και του αξίζει. Πάντα έχει κίνητρο. Δεν είναι εύκολο να κληθεί ένας παίκτης στην εθνική Βραζιλίας. Πάντα δίνουν προτεραιότητα σε πρωταθλήματα όπως της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας. Ο Ντόουγκλας, κλήθηκε, όμως, και αυτό του δίνει το κίνητρο να συνεχίσει να πηγαίνει. Τώρα έχει άλλο ρόλο και ίσως νέα ευκαιρία. Ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να έχει και άλλες κλήσεις".

Για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: "Ήταν η σωστή επιλογή και για τον Ντόουγκλας και πιστεύω και για τον ΠΑΟΚ να έρθει στην Ελλάδα. Χαίρομαι να τον βλέπω να παίζει έτσι γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης που φέραμε στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Μας κάνει όλους χαρούμενους, τον ίδιο και τον εαυτό του. Είναι αδύνατο να μην είσαι ικανοποιημένος όταν παίζεις σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε μία ωραία πόλη και με τόσο φανταστικούς οπαδούς. Του έλειψε να παίζει έτσι, του έλειψε να υπάρχει ένας άνθρωπος να τον πιστεύει και να του δημιουργεί κίνητρα. Και με τον Λουτσέσκου είναι χαρούμενος". 

Για την συνεργασία του Ντόουγκλας με τον Λουτσέσκου: "Όταν ο Ντόουγκλας ήρθε στον ΠΑΟΚ, την κίνηση αυτή την είχε εγκρίνει ο Λουτσέσκου, αλλά δυστυχώς μετά έφυγε. Και μετά από τόσο καιρό, ο Ντόουγκλας τώρα νιώθει πιο άνετα, νιώθει ότι υποστηρίζεται. Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον ΠΑΟΚ, κανείς άλλος δεν είναι καλύτερος στην θέση του. Το βλέπουμε στα αποτελέσματα που κάνει η ομάδα, στο ποδόσφαιρο που παίζει. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχει σε όλο αυτό ο Ντόουγκλας. Ο Λουτσέσκου εξελίσσει τον Ντόουγκλας και εκείνος θα βγάλει και άλλα πράγματα στο γήπεδο, είναι θέμα χρόνου".

Για τους στόχους του: "Ο στόχος είναι πάντα να πάει η ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης, μιλώντας με τον Ντόουγκλας καταλαβαίνεις ότι θέλει να κερδίσει το Πρωτάθλημα, γι' αυτό θα παλέψουν φέτος. 'Οπως επίσης και το Conference League είναι σημαντικό. Αλλά ο μεγάλος στόχος είναι, για όλα τα κλαμπ, το Champions League. Αυτό είναι το όνειρό του".

Για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του: "Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο υπήρχαν σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για τον Ντόουγκλας, κάποιες περιπτώσεις για δανεισμό. Μετά υπήρξε πρόταση από σαουδαραβική ομάδα που απέρριψε ο ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν καλούς παίκτες και ο Ντόουγκλας είναι ένας από αυτούς τους. Ελπίζουμε ότι θα κάνει γεμάτη, καλή σεζόν, δεν σκεφτόμαστε το ενδιαφέρον ομάδων και τη μεταγραφή. Ως ατζέντηδες προσπαθούμε να κάνουμε την σωστή συμφωνία στον σωστό χρόνο και μετά να τον συμβουλεύσουμε και να τον καθοδηγήσουμε σωστά. Από την ώρα που έφυγε (προφανώς εννοεί από την Βραζιλία), προσπαθούμε να του δίνουμε κίνητρο να γίνεται καλύτερος συνεχώς. Για το αύριο κανείς δεν ξέρει, είναι πάντα θέλημα Θεού", είπε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags