Facebook Pixel Μάκης Γκαγκάτσης - ΠΑΟΚ: Χάος στην ΕΠΟ - "Πόλεμος" με Γκαγκάτση για Κούγια - "Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Ομοσπονδίας"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 21:04:00

Χάος στην ΕΠΟ - "Πόλεμος" με Γκαγκάτση για Κούγια - "Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Ομοσπονδίας"

Sportdog Team
Χάος στην ΕΠΟ - "Πόλεμος" με Γκαγκάτση για Κούγια - "Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Ομοσπονδίας"

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το θέμα των 9 ΠΑΕ στης Super Legue 2 και την δικαίωση της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Μάκης Γκαγκάτσης - ΠΑΟΚ: Μεγάλη ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου συζητήθηκε το θέμα των 9 ΠΑΕ της Super League 2 και την δικαίωση της ΑΕΛ, με τους Παναγιώτη Δημητρίου, Στέργιο Αντωνίου και Κλέαρχο Τζαφέρη να δηλώνουν ότι σέβονται την απόφαση του Διαιτητικού, αλλά παράλληλα προχώρησαν στην αδειοδότηση των 9 ομάδων.

Τότε υπήρξε παρέμβαση του αντιπροέδρου του Δικεφάλου του Βορρά θυμίζοντας πως στις 9 Σεπτεμβρίου είχε επισημάνει τον κίνδυνο ακυρωτικής απόφασης του Διαιτητικού λέγοντας: "Τότε αντέδρασα και δεν ελήφθη τέτοια απόφαση στην ΕΕ.  Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλατε το θέμα στην ΕΕΘ. Αγνοήσατε την ΕΕ και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση. Εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζεται η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει. Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Σας καλώ να ανακαλέσετε αμέσως και την αλλαγή στον κανονισμό επιτήρησης."
 
Λίγο μίλησε σε έντονο ύφος προς τον Π. Δημητρίου. "Αναγνωρίζω ότι δουλεύετε νυχθημερόν. Ξέρετε ότι σας στηρίζω. Όλα αυτά, κύριε Πρόεδρε, σας τα λέω για να σας προστατεύσω", είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags