Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν κρύβονται στον ΠΑΟΚ - Ατάκες που θα ζητηθούν από ποδοσφαιριστή - "Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 22:30:00

Δεν κρύβονται στον ΠΑΟΚ - Ατάκες που θα ζητηθούν από παίκτη - "Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Δεν κρύβονται στον ΠΑΟΚ - Ατάκες που θα ζητηθούν από παίκτη - "Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα"

Δηλώσεις για την αγωνιστική κατάσταση του Δικεφάλου του Βορρά και τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας στη Super League έκανε ο νεαρός αμυντικός του συλλόγου.

ΠΑΟΚ: Στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους πόνους στη μέση αν και του έγινε και παυσίπονη ένεση. Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση αλλά ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να συνεισφέρει στο ντέρμπι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τον Ενέα Μιχάι και του έδωσε τη φανέλα βασικού δίπλα στον Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι δυο τους είχαν προλάβει να αγωνιστούν λίγες μέρες νωρίτερα στο Γιβραλτάρ, στην αναμέτρηση με την Λίνκολν. Για ένα ενενηντάλεπτο έπαιξαν μαζί αλλά γνώριζαν πως εκείνη τη βραδιά στην Τούμπα έπρεπε να κολυμπήσουν στα βαθιά αντιμετωπίζοντας τον Αραούχο, τον Τσούμπερ και τον Λιβάι Γκαρσία. Τα κατάφεραν. Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι και στη συνέχεια ακολούθησαν τα δυο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΟΦΗ. Αν και δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και ειδικά ο Μιχάι, έδωσαν τα πάντα και βλέπουν πλέον τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα ενώ στο Conference η ομάδα ορίζει τις τύχες της.

Εξω από το «Θ. Βαρδινογιάννης» η «Μetrosport» δευτερόλεπτα πριν ο Ενέα επιβιβαστεί στο λεωφορείο μίλησε μαζί του. Του θέσαμε υπόψη ένα στατιστικό: με τον Μιχαηλίδη μαζί στην ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει. Και η ερώτηση απλή: νιώθει αυτός και ο Μιχαηλίδης πως άρπαξαν την ευκαιρία και δικαιούνται και άλλες; «Νομίζω πως ναι. Τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης νομίζω ότι στέλνουμε μηνύματα σε όλους, φωνάζουμε πως είμαστε εδώ και οι δυο». Το ζητούμενο φυσικά είναι και η συνέχεια. Αρκεί οι ευκαιρίες να συνεχιστούν ανεξάρτητα του αν σιγά-σιγά ο Λουτσέσκου θα δει τον Βαρέλα, τον Κρέσπο αλά και τον Ινγκασον να επιστρέφουν. Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ είναι επικεντρωμένος στη δική του δουλειά: «Αισθάνομαι καλά, παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω ακόμη καλύτερα και ευελπιστώ σε μια ανάλογη συνέχεια με περισσότερα παιχνίδια ώστε να καταφέρω να δείξω το 100% του εαυτού μου».

Πλέον ο Ενέα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας. Η διακοπή του Πρωταθλήματος βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάποιοι δεν το περίμεναν και βιάστηκαν να απαξιώσουν την ομάδα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ. Ο ίδιος δηλώνει: «Στο Πρωτάθλημα έχουμε κάνει μια φανταστική δουλειά αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ που δυστυχώς δεν το κερδίσαμε αλλά δείχνουμε σε όλους μια ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος το Πρωτάθλημα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μιχάι από την αρχή της φετινής σεζόν έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Δύο στο Πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη. Από την ημέρα που ήρθε στην Τούμπα έπαιξε σε 16 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Αυτό εναντίον του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ της σεζόν 2019-2020.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags