Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ευχάριστα για Γιοβάνοβιτς, ποιος "μπήκε" στο πρόγραμμα - Τι συμβαίνει με Μακέντα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 22:59:00

Ευχάριστα για Γιοβάνοβιτς, ποιος "μπήκε" στο πρόγραμμα - Τι συμβαίνει με Μακέντα

Sportdog Team
Ευχάριστα για Γιοβάνοβιτς, ποιος "μπήκε" στο πρόγραμμα - Τι συμβαίνει με Μακέντα

Ξένος άσος του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις προπονήσεις και έκανε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση εν όψει της συνέχειας της Super League.

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο τον περασμένο Μάιο ο Μπαρτ Σένκεφελντ πήρε μέρος σήμερα (7/10) σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Ολλανδός στόπερ λείπει αρκετό καιρό από την αγωνιστική δράση και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει ομαλή η επιστροφή του στους αγώνες, ωστόσο είναι πολύ θετικό ότι σιγά σιγά θα τίθεται στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδς.

Την ίδια ώρα την Πέμπτη ανέβασε ρυθμό προπόνησης και ο Βέλεθ ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με το Βόλο αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Ιωνικό, ενώ ο Φεντερίκο Μακέντα έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό χέρι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό το μεθεπόμενο Σάββατο. Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές.

Αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης στο αριστερό χέρι, ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Σιδεράς, Μπεκ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κατοχή μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags