Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι' αυτό θα κάνουν έφεση στον Ολυμπιακό - Αυτή την τιμωρία περίμεναν - Πότε γυρίζει ο Φορτούνης
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 15:05:00

Γι' αυτό θα κάνουν έφεση στον Ολυμπιακό - Αυτή την τιμωρία περίμεναν - Πότε γυρίζει ο Φορτούνης

Sportdog Team
Γι' αυτό θα κάνουν έφεση στον Ολυμπιακό - Αυτή την τιμωρία περίμεναν - Πότε γυρίζει ο Φορτούνης

Ο Γιώργος Νοικοκύρης μίλησε για την βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού από την ΕΠΟ, η οποία αποτρέπει του φίλαθλους της ομάδας να βρίσκονται στις εξέδρες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για την βαριά τιμωρία που επέβαλε η ΕΠΟ στον Ολυμπιακό. Αποτέλεσμα να μην έχει τους φιλάθλους στο πλάι του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τόνισε πως η τιμωρία αυτή είναι πολύ σκληρή. Θεωρεί πως έπρεπε απλά να του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.

Επίσης, ο Γιώργος Νοικοκύρης επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν έφεση καθώς πιστεύουν πως η απόφαση αυτή είναι πρωτοφανής, ενώ υπογράμμισε ότι είναι θετικό το γεγονός πως η αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς είναι στις 24 Οκτώβρη, καθώς θα έχουν περάσει πολλές μέρες ώστε να παρθεί η οριστική απόφαση.

Στη συνέχεια, είπε ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο το γεγονός πως ο αγώνας διακόπηκε δύο φορές εξαιτίας των καπνογόνων.

Τέλος, μίλησε και για ένα ευχάριστο γεγονός για τους Περαιώτες. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φορτούνης πάτησε χορτάρι μετά από 85 ημέρες, ενώ από τον Γενάρη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags