Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς - Έκπληξη με Σένκεφελντ, τι συμβαίνει με Παλάσιος (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 15:45:00

Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς - Έκπληξη με Σένκεφελντ, τι συμβαίνει με Παλάσιος (Audio)

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς - Έκπληξη με Σένκεφελντ, τι συμβαίνει με Παλάσιος (Audio)

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις… αναποδιές που έχουν τύχει στον Παναθηναϊκό και δεν έχουν αφήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βρει τους «βασικούς».

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό και δεν επιτρέπουν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήξει σε μια βάση ποδοσφαιριστών για «βασικούς», μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς πέραν του ότι έχει να χτίσει μια νέα ομάδα, έχει και παίκτες που έχασαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχει και δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός, τους Σένκεφελντ και Κουρμπέλη, με ό,τι σημαίνει για την ομάδα που θα ήθελε να παρουσιάσει. Αυτό που θέλει και μέχρι τώρα δεν το έχει πετύχει είναι να βρει το βασικό του σχήμα. Μια 11άδα που δεν θα αλλάζει εύκολα, συν 4-5 παίκτες ακόμα στον βασικό κορμό. Αν τη βρει θα έχει περισσότερη σταθερότητα ο Παναθηναϊκός. Έχει κερδίσει πάντως τον σεβασμό των παικτών κι αυτό είναι η βάση για να προχωρήσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ιατρικά ο Σένκεφελντ είναι καλά, είναι θέμα ρυθμού και ψυχολογίας η επιστροφή του, καταγράφοντας τα στοιχεία που θα προσφέρει στο «τριφύλλι».

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει καμία ανησυχία για τον Παλάσιος, θεωρώντας φυσιολογικό ότι ακόμα δεν έχει «δέσει» στον Παναθηναϊκό και στην πορεία θα δούμε αυτά που περιμένουμε.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags