Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Λέο Ζαμπά και είναι σε σούπερ κατάσταση!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-09 15:30:00

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ: "Έρχεται... γκαζωμένος στην Τούμπα - Τον αλλάζει θέση ο Λουτσέσκου"

του Γιώργου Κτενά
Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ: "Έρχεται... γκαζωμένος στην Τούμπα - Τον αλλάζει θέση ο Λουτσέσκου"

"Θα δώσει το απρόβλεπτο, παίζει φουλ και χωρίς τραυματισμούς". Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την επιστροφή του Λέο Ζαμπά στη Θεσσαλονίκη και το Sportdog.gr σας παρουσιάζει την κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και πώς θα κολλήσει στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
 

ΠΑΟΚ: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Γιάννης Ντούζγος στην παρουσία τού Λέο Ζάμπα, στο διάστημα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Βάσκο Ντα Γκάμα, στις δηλώσεις του στο sportdog.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στην περίπτωση επιστροφής τού Ζάμπα στον Δικέφαλο τον προσεχή Γενάρη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα στοιχεία που μπορεί να δώσει στους Ασπρόμαυρους.

"Ήταν αναπληρωματικός - Βασίζεται η Βάσκο πάνω του - Δημιουργεί καταστάσεις"

εκίνησε τη σεζόν στη Βάσκο Ντα Γκάμα που πήγαινε για τίτλο-άνοδο, αλλά οι πρώτοι μήνες δεν ήταν καλοί για την ομάδα. Ήταν περισσότερο αναπληρωματικός. Αλλά από τον Ιούλιο και μέχρι τώρα είναι βασικός, έχει ικανοποιητική παρουσία, έχει βάλει τρία γκολ, είναι από τους παίκτες που βασίζεται η Βάσκο για να κάνει αντεπίθεση", σχολίασε στο αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Ντούζγος.

Έχει παρουσιάσει βελτίωση σε σχέση με τον παίκτη που γνωρίζαμε;

"Ο Δικέφαλος δείχνει ότι θέλει ενίσχυση και όταν έχεις προπονητή τύπου ο Λουτσέσκου, που δουλεύει με τους παίκτες ξεχωριστά, ξέρει να δουλέψει μαζί τους, τους δίνει όραμα. Επίσης, έρχεται γκαζωμένος από τη Βραζιλία. Η αλήθεια είναι ότι επειδή στη Βραζιλία είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και τα ματς πηγαίνουν στο ξεπέταγμα και με προσωπικές ενέργειες, δεν μπορεί να πει κάποιος αν έχει βελτιωθεί στο τακτικό κομμάτι κ.λπ. Δεν είναι τόσο καλός στο τελείωμα των φάσεων, αλλά δημιουργεί καταστάσεις. Βασίζεται η Βάσκο σε αυτόν για να δημιουργήσει καταστάσεις". 

"Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου - Εκεί να βάλει τον Ζάμπα για να είναι απρόβλεπτος -  Τοp επιπέδου ο Φερέιρα"

Πώς μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου;

"Ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου, που παίρνει το 100% από κάθε παίκτη, είναι ευκαιρία να τον φέρει πίσω και να θεωρηθεί μεταγραφή, να γίνει πιο απρόβλεπτος, να έχει περισσότερες επιλογές. Στον Δικέφαλο έχουν ρόστερ που δεν είναι για δύο δυνατά παιχνίδια την εβδομάδα, άρα αυτός αν έρθει θα είναι προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει. Μάλιστα, παίζει φουλ και χωρίς τραυματισμούς". 

Μπορεί να γίνει καλύτερος ο ΠΑΟΚ με τον Ζάμπα, να του δώσει ώθηση;

"Οι Βραζιλιάνοι έχουν δυσκολίες να προσαρμοστούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που είναι και πιο σκληρό και καλύτερο τακτικά. Στη Βραζιλία είναι πιο ελεύθερο το ποδόσφαιρο, ο Λουτσέσκου ξέρει να μιλάει και να εξηγεί τι θέλει. Θα μπορούσε να γίνει πιο επιθετικός ο Δικέφαλος με τον Ζάμπα, να ξεκινάει εκτός περιοχής, πίσω από τον επιθετικό, και με κινήσεις να ανοίγει διαδρόμους, απρόβλεπτα, όχι μόνο από τον άξονα ή μόνο από τα πλάγια, να κινείται παντού".

Τέλος, θέλω να μου πεις για τον Φερέιρα δύο λόγια, που δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ με αυτό που θα λέγαμε την ταμπέλα του επιτυχημένου.

"Η αλήθεια είναι ότι ο Φερέιρα έχει δείξει ότι είναι τοπ επιπέδου προπονητής. Πέρσι πήρε το Λιμπερταδόρες και φέτος πήγε πάλι στον τελικό. Αλλά στο πρωτάθλημα είναι 10 βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μινέιρο. Αλλά εκεί υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια, είναι αλλιώς. Είναι τοπ επίπεδου προπονητής και δήλωσε ότι θέλει να μείνει έναν χρόνο ακόμα. Αλλά σε Πορτογαλία και ευρύτερα στην Ευρώπη μαθαίνω ότι έχει θαυμαστές, τον παρακολουθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... σκάει για 10αρι ο ΠΑΟΚ - Αυτόν θα "διώξει" ο Σάμαρης από ΑΕΚ - Έλληνας της Ρόμα για ομάδα Big4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags