Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν "απασφάλισε" και τρελαίνει κόσμο: "Θέλω πρωτάθλημα και πρόκριση - Προσπάθησαν να με..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-09 22:22:00

Ο Ιβάν "απασφάλισε" και τρελαίνει κόσμο: "Θέλω πρωτάθλημα και πρόκριση - Προσπάθησαν να με..."

Sportdog Team
Ο Ιβάν "απασφάλισε" και τρελαίνει κόσμο: "Θέλω πρωτάθλημα και πρόκριση - Προσπάθησαν να με..."

Στον συστηματικό πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος προσωπικά τους τελευταίους μήνες, με αφορμή και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν με βασικό στόχο να τον φθείρουν, απαντά με επιθετικό τόνο ο Ιβάν Σαββίδης.

ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την παραπληροφόρηση που επικράτησε από ορισμένα μέσα, προς το πρόσωπό του, αλλά είναι έτοιμος για «μάχες διαρκείας».

Η Metrosport αποκαλύπτει στο σημερινό αποκλειστικό της ρεπορτάζ ορισμένες από τις «απίστευτες» εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες. Οι τηλεδιασκέψεις του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ γίνονται σχεδόν καθημερινά, ενώ παρά την φυσική του απουσία (δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα στο γήπεδο για να δει αγώνες της ομάδας) συνεχώς μιλάει με τον Λουτσέσκου και όλους τους παίκτες μέσω των τηλεδιασκέψεων.

Με αφορμή και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το Καυτανζόγλειο στάδιο, την στάση της Πολιτείας, την αδιαφορία που εισπράττει σε βασικά θέματα ο ΠΑΟΚ, αλλά και την αναμονή για την ψήφιση του προεδρικού διατάγματος για την νέα Τούμπα, ο Ιβάν Σαββίδης ξέσπασε. Σε μία από τις πολύ πρόσφατες τηλεδιασκέψεις που είχε με εκπροσώπους του συλλόγου, ο Σαββίδης «απασφάλισε» εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν και εξακολουθούν να επιχειρούν, να βάζουν «τρικλοποδιές» στον Δικέφαλο. Και όταν είπε την πρώτη φράση, άπαντες από τους συνομιλητές του, κατάλαβαν πολύ καλά πως δεν αστειεύεται: «Ειμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τους εχθρούς του ΠΑΟΚ, δεν τους φοβήθηκα από την πρώτη ημέρα που ήρθα, δεν πρόκειται να τους φοβηθώ και τώρα. Και τους ορατούς και τους… αόρατους. Είμαι έτοιμος για πόλεμο», είπε ο μεγαλομέτοχος και αυτή η πρώτη φράση, προκάλεσε ικανοποίηση στα στελέχη του. Γιατί κατάλαβαν, για μία ακόμη φορά, πως δεν πτοείται από τίποτα.

Ο Σαββίδης συνέχισε με ακόμη πιο έντονο ύφος: «Κάποιοι επιχείρησαν να με διαβάλουν, να με μειώσουν. Αυτό δεν πρόκειται να περάσει. Μίλησαν για πρόβλημα υγείας. Σας διαβεβαιώ πως είμαι απολύτως υγιής και όπως είπα και σε εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού Open, παρά τα τρια εμβόλια που έκανα, δεν είχα αναπτύξει ισχυρά αντισώματα. Για αυτό τον λόγο προστατεύομαι. Είμαι όμως εδώ, δίπλα στον ΠΑΟΚ».

Ο μεγαλομέτοχος σε άλλη αποστροφή του λόγου του, επανέλαβε τη φράση που είχε χρησιμοποιήσει και παλαιότερα, στο ερώτημα που τέθηκε, για το αν πωλείται ο ΠΑΟΚ: «Δεν πωλείται η ψυχή μου και η ψυχή μου είναι ο ΠΑΟΚ».

Παράλληλα ήταν σαφής για τους αγωνιστικούς στόχους έτσι όπως τέθηκαν από το καλοκαίρι: «Θέλω το Πρωτάθλημα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η πρώτη θέση δίνει χαρά. Η δεύτερη θέση είναι αποτυχία. Θέλω το Πρωτάθλημα και την πρώτη θέση στον ευρωπαϊκό όμιλο για να προχωρήσει η ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις».

«Μιλάω συχνά με την ομάδα»

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, επί της ουσίας, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που είχε αναδείξει η Metrosport πριν από αρκετές ημέρες, όταν είχαμε αναφέρει πως έχει συχνή επικοινωνία με τον προπονητή του Δικεφάλου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Μιλάω συχνά με την ομάδα, με τον προπονητή. Εχω μιλήσει και με το επιτελείο της ομάδας, τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στον προπονητή και τον ενισχύουν σε ότι ζητήσει. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει ενωμένος. Μιλάω όμως και με τους παίκτες. Εχω συζητήσει με κάθε ένα παίκτη της ομάδας ξεχωριστά, όπως έχω κάνει συζητήσεις και με γκρούπ παικτών. Θέλω να αντιληφθούν πως είμαι συνέχεια δίπλα τους. Θα έχουν ότι θέλουν προκειμένου να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον στόχο τους. Μέσα στο γήπεδο, πρέπει να κερδίζουν. Αυτός είναι ο στόχος».

Ξεκάθαρος και για το γήπεδο

Ο Σαββίδης τόνισε επανειλημμένα στις τελευταίες τηλεδιασκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, πως όσα εμπόδια και αν επιχειρήσουν να του βάλουν στο θέμα του γηπέδου, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει, να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να χτίσει το γήπεδο στο χρονικό διάστημα που έχει προσδιοριστεί. Επανέλαβε πως οι δυσκολίες τον πεισμώνουν περισσότερο. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, εδώ και περίπου μία εβδομάδα, με εντολή του, ξεκίνησε από την ΠΑΕ μία συνεχής δημοσιοποίηση των θέσεων του ΠΑΟΚ με συναντήσεις που πραγματοποιούνται. Προχθές με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, χθες με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, επαφές που έχουν ως ξεκάθαρο στόχο να δείξουν πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει το νέο ιδιόκτητο γήπεδό του, παρά τα εμπόδια που επιχειρούν να του βάλουν.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags