Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μοναδικό "παράπονο" Φαν’τ Σχιπ από τους παίκτες - "Καρφί για διαιτησία: "Το VAR δεν βοήθησε..."
| 2021-10-09 23:12:00

Το μοναδικό "παράπονο" Φαν’τ Σχιπ από τους παίκτες - "Καρφί για διαιτησία: "Το VAR δεν βοήθησε..."

Sportdog Team
Το μοναδικό "παράπονο" Φαν’τ Σχιπ από τους παίκτες - "Καρφί για διαιτησία: "Το VAR δεν βοήθησε..."

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος πέταξε και... καρφί για το ρόλο της τεχνολογίας στη διαιτησία.
 

Γεωργία - Ελλάδα: Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ παραδέχθηκε πως το VAR βοήθησε την Εθνικής Ελλάδας να επικρατήσει της Γεωργίας χάρη στο πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ της στο 89', τόνισε ωστόσο ότι δεν συνέβη το ίδιο σε δύο φάσεις νωρίτερα στο ματς.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας δήλωσε ότι η ομάδα θα έπρεπε να σκοράρει νωρίτερα αντί να φτάσει μέχρι το 90'.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την τραγωδία στο Μπατούμι και το ματς: "Ήταν ένα παράξενο συναίσθημα να είμαστε στον ίδιο δρόμο όπου κατέρρευσε το κτίριο. Μία φριχτή κατάσταση και να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και να ευχηθώ από εδώ και πέρα τα καλύτερα για τη Γεωργία και την πόλη του Μπατούμι. Είναι δραματικό και για τη Γεωργία και για το Μπατούμι. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Και οι δύο ομάδες έπαιζαν για διαφορετικούς λόγους. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τέλος και να φτάσουμε στο τέλος για να πάρουμε τη νίκη αλλά ήμασταν πιο καλή ομάδα. Ήμαστε ανακουφισμένοι και πάμε για το ματς με τη Σουηδία"

Το τι δεν πήγε καλά και η Ελλάδα σκόραρε στο 90': "Η τεχνολογία μας βοήθησε με τη φάση του πέναλτι αλλά υπάρχει και στιγμές που δεν μας βοηθάει. Υπήρχε μία φάση που μπορεί η μπάλα να πέρασε τη γραμμή και μία κόκκινη. Νομίζουμε πως η τεχνολογία θα μας βοηθούσε στο το εάν πέρασε ή όχι τη γραμμή η μπάλα και το εάν υπήρχε κόκκινη κάρτα. Αυτές είναι στιγμές που το VAR πρέπει να πάρει αποφάσεις. Να βλέπει το τι γίνεται. Το κερδίσαμε όλο αυτό για να φτάσουμε στη φάση με το πέναλτι από το VAR. Πήγαμε καλά αμυντικά σήμερα και μας έδωσε δομή για να συνεχίσουμε στην επίθεση. Αξίζαμε να νικήσουμε και σκοράραμε 2 γκολ".

Το τι είπε στους παίκτες του: "Φυσικά έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα. Σήμερα εκτέλεσαν αυτό που θέλαμε πολύ καλά. Θα θέλαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Είμαστε ακόμα στην... κούρσα για το Μουντιάλ του Κατάρ. Έχουμε τρεις ημέρες για να προετοιμαστούμε για το ματς στη Στοκχόλμη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags