Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιο διπλό και φουλ για Μουντιάλ η Αλβανία! - 5άρα η Αγγλία - "Καθάρισε" ο Τσούμπερ για Ελβετία (Vid)
| 2021-10-09 23:50:00

Τεράστιο διπλό και φουλ για Μουντιάλ η Αλβανία! - 5άρα η Αγγλία - "Καθάρισε" ο Τσούμπερ για Ελβετία (Vid)

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό και φουλ για Μουντιάλ η Αλβανία! - 5άρα η Αγγλία - "Καθάρισε" ο Τσούμπερ για Ελβετία (Vid)

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου (9/10) στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της Αλβανίας στην έδρα της Ουγγαρίας.

Μουντιάλ 2022: Η Αλβανία έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Ουγγαρίας και την έβγαλε... νοκ άουτ από τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Μουντιάλ!

Οι Αλβανοί παρέμειναν στη 2η θέση του ομίλου τους με 15 βαθμούς, αφήνοντας πίσω την Πολωνία, η οποία νίκησε 5-0 το Σαν Μαρίνο, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, να σκοράρει. Η Αγγλία νίκησε 5-0 την Ανδόρα και είναι στην κορυφή με 19 βαθμούς, πίσω από την Αλβανία στην 3η θέση είναι η Πολωνία με 14 πόντους, ενώ η Ουγγαρία έμεινε στους 10.

Με τον άσο της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, να βρίσκει δίχτυα, η Ελβετία νίκησε 2-0 τη Βόρεια Ιρλανδία και απέκτησε προβάδισμα 6 βαθμών από την αποψινή αντίπαλό της. Οι Ελβετοί είναι στη 2η θέση και κυνηγούν την πρωτοπόρο Ιταλία, η οποία απέχει τρεις πόντους αλλά έχει ένα ματς περισσότερο.

Η Δανία διέλυσε με 4-0 τη Μολδαβία και έκανε το 7x7, έφτασε τους 21 πόντους και είναι πλέον μια... ανάσα από την απευθείας πρόκριση. Πίσω της είναι η Σκωτία με 14 βαθμούς, ενώ το Ισραήλ και η Αυστρία (νίκησε 2-0 τα Νησιά Φερόε) ακολουθούν με 10 πόντους έκαστος.

Τέλος η Σερβία επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 του Λουξεμβούργου και προσπέρασε κατά έναν βαθμό την Πορτογαλία, αφήνοντάς τη στη 2η θέση. Πάντως, οι Σέρβοι έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags