Facebook Pixel ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - Μια ανάσα από Έλληνα προπονητή - "Κλείνει" και ανακοινώνεται!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-09 23:49:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - Μια ανάσα από Έλληνα προπονητή - "Κλείνει" και ανακοινώνεται!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - Μια ανάσα από Έλληνα προπονητή - "Κλείνει" και ανακοινώνεται!

Μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και ήδη φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία με έναν γνωστό Έλληνα για να αναλάβει τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

ΑΕΚ: Μια ανάσα από τον Αργύρη Γιαννίκη βρίσκονται οι Κιτρινόμαυροι! Ο Ελληνογερμανός προπονητής είναι ο "εκλεκτός" του Δημήτρη Μελισσανίδη για να αναλάβει να αντικαταστήσει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από χθες από την Ένωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει πλέον πάρα πολύ και φαίνεται ότι θα υπάρξει άμεσα συμφωνία, καθώς υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων.

Οι εξελίξεις για την πρόσληψη του Γιαννίκη από την ΑΕΚ αναμένονται άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και την Δευτέρα, αν όλα πάνε καλά, να μεταβεί στα Σπάτα για να γνωρίσει τους παίκτες του και να κάνει την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι στον πάγκο για το ματς με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά στη διαμόρφωση του τεχνικού τιμ, όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Παναγιωτάρας θα βρίσκεται στο πλευρό του Αργύρη Γιαννίκη πιθανότατα και με αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έφυγε ο Μιλόγεβιτς - Το πρώτο φαβορί για ΑΕΚ και το... κόλλημα με Ίβιτς - Κρούση σε Σάντος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags