Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Με όλα τα "όπλα" της στη Σουηδία - Αυτό θα σπρώξει την Εθνική στον "τελικό" για Κατάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-10-10 11:16:00

Με όλα τα "όπλα" της στη Σουηδία - Αυτό θα σπρώξει την Εθνική στον "τελικό" για Κατάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με όλα τα "όπλα" της στη Σουηδία - Αυτό θα σπρώξει την Εθνική στον "τελικό" για Κατάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε χθες της Γεωργίας με 2-0 εκτός έδρας και πλέον πάει στη Σουηδία για ένα ματς-"τελικό" με τους Σκανδιναβούς, προκειμένου να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Εθνική Ελλάδας: Η ελληνική ομάδα τα... χρειάστηκε χθες στο Μπατούμι, ωστόσο με ένα πέναλτι του Μπακασέτα στο 89' και ένα όμορφο πλασέ του Πέλκα στο 95' κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 2-0.

Με αυτό το τρίποντο η "γαλανόλευκη" έμεινε στο -3 από την δεύτερη Σουηδία και πλέον πάει την προσεχή Τρίτη (12/10) στην Σόλνα για αγώνα "τελικό" με τους Σκανδιναβούς.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση η Εθνική Ελλάδας θα έχει στο πλευρό της και 1.500 φίλους της, οι οποίοι θα την "σπρώξουν" για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως ενημέρωσαν οι Σουηδoί, θα διαμορφώσουν συγκεκριμένο χώρο για 1.200 Έλληνες, ενώ περίπου 300 ακόμα θα βρίσκονται διάσπαρτοι ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, θα αποτελείται από ομογενείς, μιας και υπάρχει τεράστιος αριθμός στη Σουηδία, ενώ περίπου 100 μέλη του "γαλανόλευκου φάρου" θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα για το εν λόγω παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags