Facebook Pixel ΑΕΚ: Αλλαγές στο επιτελείο της ΑΕΚ φέρνει ο νέος κόουτς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-10 20:20:00

Αλλαγές στο επιτελείο της ΑΕΚ φέρνει ο νέος κόουτς! Ποιοί έρχονται και μένουν

Sportdog Team
Αλλαγές στο επιτελείο της ΑΕΚ φέρνει ο νέος κόουτς! Ποιοί έρχονται και μένουν

Ποιοί θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες που θα στελεχώσουν τον νέο τεχνικό της Ένωσης

ΑΕΚ: Το απόγευμα της Κυριακής (10/10) το Sportdog σας ενημέρωσε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο 41χρονος Ελληνογερμανός κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μαζί του φέρνει και προσωπικό. Συγκεκριμένα τον γεννηθέντα στη Νυρεμβέργη Γιαννίκη θα ακολουθήσουν στην ΑΕΚ τέσσερις συνεργάτες.

Πρόκειται για τον βοηθό προπονητή, έναν γυμναστή και δύο αναλυτές. Οι δύο από τους τέσσερις είναι γνωστά πρόσωπα στον οργανισμό της Ένωσης.

Πρώτος του βοηθός και δεξί του χέρι θα είναι Τζίνο Λεττιέρι. Ο Ιταλογερμανός έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στη Γερμανία, ενώ ήταν προπονητής και στην Κορόνα Κιέλτσε, την οποία η Ένωση έχει αντιμετωπίσει σε φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Ο γυμναστής που φέρνει είναι ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από τέσσερις θητείες στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Συγκεκριμένα ήταν τις περιόδους 14/15, 15/16, 16/17, 19/20. Ο Κώστας Παρούσης πάραυτά παραμένει στο τιμ, όπως και ο Νίκος Παναγιωτάρας με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτής του θα είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος θα έχει βοηθό αναλυτή για το σκάουτινγκ αντιπάλων. Ο Αντωνόπουλος ήταν στο τιμ της ΑΕΚ τη διετία 2013-2015, πριν φύγει για τον Ατρόμητο, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags