Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ασταμάτητος Σαββίδης - Φουλ "επίθεση" σε όλα τα μέτωπα - Δίνει απαντήσεις για Νέα Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-11 09:07:00

Ασταμάτητος Σαββίδης - Φουλ "επίθεση" σε όλα τα μέτωπα - Δίνει απαντήσεις για Νέα Τούμπα!

Sportdog Team
Ασταμάτητος Σαββίδης - Φουλ "επίθεση" σε όλα τα μέτωπα - Δίνει απαντήσεις για Νέα Τούμπα!

Το τελευταίο διάστημα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει επιλέξει μια άκρως επιθετική πολιτική στο θέμα της νέας Τούμπας αλλά και της χρήσης του Καυτανζογλείου.

ΠΑΟΚ: «Χορτάσαμε από λόγια, περιμένουμε πράξεις» είναι το μήνυμα της ΠΑΕ προς πάσα κατεύθυνση αλλά δεν αρκείται σε αυτό. Η ίδια έχει αποφασίσει να αποδείξει έμπρακτα πως η δημιουργία της νέας Τούμπας δεν είναι μια επιθυμία αλλά μια απόφαση που θα πάρει σάρκα και οστά. 

Οταν φυσικά η Πολιτεία κάνει αυτά που πρέπει, δηλαδή φέρει το Προεδρικό Διάταγμα που θα ανοίξει το δρόμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Και μπορεί στην παρούσα φάση αυτή να είναι μια ευθύνη της Κυβέρνησης αλλά από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάσει πολύτιμο χρόνο. 

Θέλει να είναι πανέτοιμος για να τρέξει το έργο. Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με τον Περιφερειάρχη στη Θεσσαλονίκη. Πλέον οι συζητήσεις μεταφέρονται στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αρχίσει και επαφές με αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες του κρατους για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας. Αυτές οι συζητήσεις αφορούν αποκλειστικά την νέα Τούμπα και όχι τη χρήση του Καυτανζογλείου. Γιατί εκεί ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να συμμετάσχει σε επικοινωνιακά παιχνίδια και το έχουμε αναλύσει τις προηγούμενες μέρες.

Ερωτήσεις που μένουν αναπάντητες

Οπως είχαμε σημειώσει και τις περασμένες μέρες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρόκειται σήμερα να πάρει μέρος στην τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στη διοίκηση του Καυτανζογλείου και τον διευθυντή τεχνικών έργων της ΓΓΑ. Από την περασμένη Παρασκευή έχει ενημερώσει και εγγράφως πως δεν θα συμμετέχει. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιούλιο είχε θέσει μια σειρά ερωτήσεων περιμένοντας τις ξεκάθαρες θέσεις Καυτανζογλείου-ΓΓΑ πάνω στο θέμα της ενοικίασης προκειμένου μετά να προχωρήσει σε κατάθεση οικονομοτεχνικής μελέτης. Απαντήσεις δεν έχει πάρει. 

Και φυσικά δεν μπορεί να πορευτεί στα τυφλά όταν πρακτικά αλλά και σημαντικά ζητήματα δεν έχουν απαντηθεί από την πλευρά της ΓΓΑ. Ο ΠΑΟΚ ζητά να του ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνουν τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Καυτανζόγλειο και θα συμψηφιστούν με το νοίκι. 

Με ποια σύμβαση θα γίνει; Με ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα;Ο ΠΑΟΚ έχει κοστολογήσει αυτά τα έργα με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου στα 3.000.000 ευρώ. Γνωρίζει πως αν πάει σε σύμβαση δημοσίου δικαίου θα έχουμε υπερκοστολόγηση! Επίσης μέσα από τις ερωτήσεις που απέστειλε θέλει να είναι ξεκάθαρος ο κανονισμός λειτουργίας. Θα ανακαινίσει χώρους που η διοίκηση του Καυτανζογλείου έχει πει πως δεν είναι απαραίτητοι; 

Οπως οι χώροι για vip lounge. Και εφόσον δεν είναι απαραίτητοι η διοίκηση του Καυτανζογλείου θα δεσμευτεί εγγράφως πως η χρήση αυτών των χώρων θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ για τον ΠΑΟΚ; Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε και άλλα τέτοια θέματα. Η ουσία είναι πως η ΠΑΕ απαιτεί ξεκάθαρες θέσεις πάνω σε αυτά από Επιτροπή Διοίκησης και ΓΓΑ για να προχωρήσει σε σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags