Facebook Pixel Νιούκαστλ: Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" της νεόπλουτης Νιούκαστλ - Μια ανάσα από άσο της Γιουβέντους!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-11 10:44:00

Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" της νεόπλουτης Νιούκαστλ: Μια ανάσα από άσο της Γιουβέντους!

Sportdog Team
Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" της νεόπλουτης Νιούκαστλ: Μια ανάσα από άσο της Γιουβέντους!

Η νέα εποχή στη Νιούκαστλ αναμένεται να φέρει παικταράδες στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" και ο πρώτος που θα την... εγκαινιάσει φαίνεται πως θα είναι διεθνής άσος που παίζει στη Γιουβέντους και έχει περάσει και από την Άρσεναλ. Προτάση και σε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νιούκαστλ: Ο Άαρον Ράμσεϊ αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της Νιούκαστλ τον Ιανουάριο. Ο Ουαλός διεθνής μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το 2019 από την Αρσεναλ, το καλοκαίρι αναμενόταν να φύγει από τη Γιουβέντους, αλλά τελικά παρέμεινε, μετά την πρόσληψη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

Ο Ράμσεϊ μίλησε με τον νέο κόουτς της «κυρίας», έλαβε εγγυήσεις για χρόνο συμμετοχής και παρέμεινε, έχοντας, όμως, εξασφαλίσει την υπόσχεση της διοίκησης πως τον Ιανουάριο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα σε όποια ομάδα αποφασίσει. Γουέστ Χαμ και Εβερτον ήδη "μάχονται" για τα δικαιώματα του Ουαλού διεθνή, αλλά η Νιούκαστλ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του.

Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας αναμένεται να είναι η πρωταθλήτρια των μεταγραφών το χειμώνα, μετά την έλευση των βαθύπλουτων Σαουδαράβων επενδυτών. Εκτός του Ράμσεϊ η Νιούκαστλ θα καταθέσει προτάσεις για Τζέιμς Ταρκόφσκι και Τσέσι Λίνγκαρντ σε Μπέρνλι και Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, ενώ είναι σ' επαφές με τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags