Facebook Pixel ΑΕΚ: Η... τρέλα Γιαννίκη για την ΑΕΚ - Έτσι "κέρδισε" τον Μελισσανίδη - "Άκυρο" σε ελληνική ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-11 13:10:00

Η... τρέλα Γιαννίκη για την ΑΕΚ - Έτσι "κέρδισε" τον Μελισσανίδη - "Άκυρο" σε ελληνική ομάδα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η... τρέλα Γιαννίκη για την ΑΕΚ - Έτσι "κέρδισε" τον Μελισσανίδη - "Άκυρο" σε ελληνική ομάδα

Οι τρεις φορές που ήρθε κοντά στην Ένωση και ο λόγος που περίμενε εδώ και μήνες τη μεγάλη πρόταση. Γιατί τον πιστεύει η διοίκηση και τι συνέβη με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τις τελευταίες ημέρες.
 

Μετρημένες ήταν οι μέρες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, για αυτό και ήρθε ως δώρο από τον ουρανό η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Οι δύο πλευρές εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι υπήρξε κάποια κρούση από άλλη ομάδα, ο ίδιος ο προπονητής αναφέρθηκε στην πρόταση για να βρεθεί μια λύση και να μην παραιτηθεί αλλά και η ομάδα να μην τον διώξει.

Γιατί και το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς ναι μεν υπήρχε διετές συμβόλαιο αλλά από τα θερινά προκριματικά και μετά, που η ομάδα αποκλείστηκε από Βελέζ, υπήρχε μουρμούρα για τον Μιλόγεβιτς.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ήταν δώρο για τον Σέρβο προπονητή η κρούση από τη Σαουδική Αραβία, ακριβώς για να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Γιατί αν υπήρχε ένα στραβό αποτέλεσμα που να ήταν χτυπητό μέσα στο επόμενο διάστημα, υπήρχε η σκέψη να τον "τελειώσει" η διοίκηση. Κι αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελε κανείς...

Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν ευχαριστημένοι στην ΑΕΚ από την παρουσία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. άσχετα αν το περασμένο καλοκαίρι ο Μελισσανίδης είχε προτιμήσει τον Σέρβο από τον Γιαννίκη. 



Για αυτό πήρε τον Γιαννίκη


Έτοιμο πλάνο υπήρχε για την επόμενη μέρα στην Ένωση, καθώς φαίνεται ότι η περίπτωση του Γιαννίκη ήταν στην κορυφή της λίστας τού Δημήτρη Μελισσανίδη. Από τον περασμένο χειμώνα υπήρχε η σκέψη να έρθει ο Γιαννίκη από τον ΠΑΣ, εξαγοράζοντας το συμβόλαιό του από τον ΠΑΣ, αλλά είχε προκριθεί τότε η λύση του Χιμένεθ.

Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, μετά τον Λουτσέσκου που ο Μελισσανίδης κατάλαβε ότι δεν θα έρθει, στη λίστα του υπήρχε ο Ρεμπρόφ, ο Μιλόγεβιτς αλλά και ο Γιαννίκης! Μάλιστα, είχε υπάρξει επαφή ανάμεσα στους δύο άντρες το περασμένο καλοκαίρι, αλλά είχε κριθεί τότε ότι μια νέα ομάδα, που θέλει να αλλάξει σελίδα κ.λπ., θα δημιουργούσε αρνητικό κλίμα αν υπέγραφε με έναν προπονητή. Για τον οποίο ναι μεν υπάρχει θετική εικόνα, αλλά δεν ήταν κάποιο τοπ όνομα.

Κι εδώ να σημειώσουμε κάτι ακόμα: Ο Γιαννίκης περίμενε πολύ καιρό την Ένωση, καθώς τόσο το καλοκαίρι όσο και πριν από λίγο καιρό αρνήθηκε την πρόταση του Ατρόμητου (και όχι μόνο), ακριβώς γιατί ήθελε να κυνηγήσει την ευκαιρία με τους Κιτρινόμαυρους. Πιστεύει στη δουλειά του (το φανερώνει το συμβόλαιο που υπέγραψε), στον συνεργάτη του (που έχει βαρύ βιογραφικό), και ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φόρμα για να πιάσει δουλειά...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags