Facebook Pixel Σουηδία: Απίστευτο! Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας άνοιξε τα χαρτιά του - Αυτοί παίζουν με την Εθνική μας
| 2021-10-11 17:36:00

Απίστευτο! Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας άνοιξε τα χαρτιά του - Αυτοί παίζουν με την Εθνική μας

Sportdog Team
Απίστευτο! Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας άνοιξε τα χαρτιά του - Αυτοί παίζουν με την Εθνική μας

Μπορεί ο κρίσιμος αγώνας για την Εθνική μας με τους Σκανδιναβούς να είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (12/10) όμως ο Γιάνε Άντερσον αποκάλυψε 31 ώρες πριν την σέντρα την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Σουηδία: Τους έντεκα βασικούς παίκτες που θα αγωνιστούν απέναντι από την Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (12/10) αποκάλυψε ο Σουηδός τεχνικός, Γιάνε Άντερσον, την Δευτέρα (11/10) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά από ερώτηση που του έγινε για το αν θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

"Θα υπάρξουν δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα απέναντι στο Κόσοβο τον οποίο κερδίσαμε 3-0. Ο Βίκτορ Λιντέλεφ επιστρέφει και θα παίξει αντί του Γιόακιμ Νίλσον στο πλευρό του Ντάνιλεσον ενώ ο Ρόμπιν Κουάιζον θα παίξει αντί του Ντέγιαν Κουλουσέφκι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής", είπε συγκεκριμένα ο Ομοσπονδιακός τεχνίκός.

Έτσι η Σουηδία θα αγωνιστεί με 4-4-2 απέναντι στην Ελλάδα με τους: Όλσεν, Κραφτ, Λιντέλεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Έκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ, Ίσακ, Κουάιζον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags