Facebook Pixel Ελλάδα: Αυτούς ετοιμάζει ο Φαν’τ Σχιπ για τον τελικό με τη Σουηδία - Σκέψεις για αλλαγές σε σχέση με Γεωργία
| 2021-10-11 23:54:00

Αυτούς ετοιμάζει ο Φαν’τ Σχιπ για τον τελικό με τη Σουηδία - Σκέψεις για αλλαγές σε σχέση με Γεωργία

Sportdog Team
Αυτούς ετοιμάζει ο Φαν’τ Σχιπ για τον τελικό με τη Σουηδία - Σκέψεις για αλλαγές σε σχέση με Γεωργία

Η Εθνική μας ομάδα θέλει μόνο νίκη στην Στοκχόλμη στην αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς την Τρίτη (12/10) και ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει σχεδόν καταλήξει στους παίκτες που θα αγωνιστούν.

Ελλάδα: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για την δύσκολη αναμέτρηση της Τρίτης (12/10) με τους Σουηδούς, με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ να σκέφτεται να κάνει το πολύ δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Γεωργία, με την μια να είναι σίγουρα ο Γιώργος Τζαβέλλας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.

Ο Ολλανδός σκέφτεται να διατηρήσει του 3-4-1-2 με τον Κώστα Σταφυλίδη να παίρνει θέση δίπλα στους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο, ενώ αν θα γίνει δεύτερη αλλαγή θα είναι αυτή του Δημήτρη Πέλκα, ώστε να ξεκινήσει από την αρχή του αγώνα.

Έτσι μέχρι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα θα αγωνιστεί σίγουρα με τους: Βλάχοδήμο, Ανδρούτσο, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τσιμίκα στην άμυνα. Μπουχαλάκη και Σιώπη στο κέντρο, ενώ μεσοεπιθετικά Μπακασέτα και Παυλίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags